Maak kans op een Channel Personality of the Year Award!

13-09-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Maak kans op een Channel Personality of the Year Award!

Het betreft een ward voor een persoon die vanuit zijn/haar rol in de channel 'het verschil maakt'. De jury beoordeelt personen (m/v) in de Nederlandse IT-channel die bij uitstek verbindend zijn geweest richting andere mensen en organisaties, met als doel om goede zaken te doen in de Nederlandse IT-channel waar veel partijen baat bij hebben. Nomineer nu op www.dutchitawards.nl/nomineren.

Feestelijke Gala

Via de speciale website dutchitawards.nl kan iedereen uit de IT-branche bedrijven of personen aandragen die een nominatie verdienen, bijvoorbeeld omdat zij in 2019 een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Vervolgens stelt een onafhankelijke jury én de redactie van Dutch IT-channel, per categorie een top-5 van genomineerden samen, waarop u kunt stemmen tot eind 2019. De winnaars krijgen op 16 januari 2020 de felbegeerde Dutch IT-channel Awards uitgereikt, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum.

Tips voor nomineren

Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon in 2019 innovatief, succesvol of bijzonder is geweest. Ook kunt u uw nominatie extra onderbouwen door bijvoorbeeld een relevante case aan te leveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie!

Exposure

Tijdens het stemproces besteedt Dutch IT-channel veel aandacht aan alle genomineerden, onder meer in online nieuwsberichten. Ook verschijnt er in december 2019 een speciaal Dutch IT-channel Awards Magazine als bijlage bij Dutch IT-channel en wordt het stemproces ondersteund met een uitgebreide campagne op diverse social media kanalen.

Nomineer nu! www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht