Apple introduceert nieuwe iPhone 11 smartphone reeks

10-09-2019 | door: Witold Kepinski

Apple introduceert nieuwe iPhone 11 smartphone reeks

Apple heeft een reeks nieuwe iPhones aangekondigd. Ten eerste is de iPhone 11 aangekondigd, met innovaties die het dagelijkse gebruiksgemak van de smartphone moet verbeteren aldus de Californische leverancier. Helemaal nieuw is het krachtige dual camera-systeem waarmee de gebruiker op een intuïtieve manier video-opnamen van de hoogste kwaliteit maakt en dat beschikt over Nachtmodus voor foto’s aldus Apple.

Het kloppend hart van iPhone 11 wordt gevormd door de A13 Bionic-chip, die de meest veeleisende taken aankan terwijl je toch de hele dag toekunt zonder de batterij te hoeven opladen. Dankzij een verhoogde waterbestendigheid is deze iPhone goed beschermd tegen de elementen. iPhone 11 is verkrijgbaar in zes nieuwe kleuren, kan vanaf vrijdag 13 september worden voorbesteld en ligt vanaf vrijdag 20 september in de winkels. Het voordeligste model kost slechts 809 euro.

iPhone 11 is vanaf €809 verkrijgbaar in uitvoeringen van 64 GB, 128 GB en 256 GB in de kleuren paars, groen, geel, zwart, wit en PRODUCT(RED). Klanten kunnen iPhone 11 ook aanschaffen tegen betaling van €609 als zij gebruikmaken van Apple Trade In. Dit kan via apple.com, in de Apple Store-app of in een Apple Store. Daarnaast is iPhone 11 te koop bij erkende Apple resellers en enkele providers (prijzen kunnen verschillen).

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Apple heeft verder lancering aangekondigd van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, een nieuwe professionele lijn voor iPhone met geavanceerde prestaties voor gebruikers die niet minder willen dan de allerbeste smartphone. Het nieuwe Super Retina XDR-display is een professioneel display met het helderste scherm ooit in een iPhone. De krachtige door Apple ontworpen A13 Bionic-chip levert ongekende prestaties voor elke taak en maakt onze grootste sprong in batterijduur ooit mogelijk, aldus Apple.

Een nieuw triple camera-systeem (foto) biedt een professionele camera-ervaring met ultragroothoek-, groothoek- en telelenscamera’s die niet alleen sterke verbeteringen introduceren voor fotografie bij weinig licht, maar waarmee ook video van de hoogste kwaliteit in een smartphone wordt geboden, voor het maken van geweldige actievideo’s zo beweert Apple.

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier kleuren waaronder het nieuwe midnight green en kunnen vanaf vrijdag 13 september worden besteld. Vanaf vrijdag 20 september liggen ze in de winkel.

Terug naar nieuws overzicht