THE FUTURE IS HYBRID

04-09-2019

THE FUTURE IS HYBRID
(26-09-2019)

De toekomst van IT is niet cloud of on-premise, maar hybride. Daar geloven wij in bij Portland. Denk daarom goed na voordat u een cloud-only strategie kiest voor uw KMO /  MKB klanten. Dat kost namelijk klanten!

Met een hybride menukaart, bestaande uit zowel cloud als on-premise oplossingen, bent u het best gepositioneerd voor de toekomst. En zoals MSP's van Portland gewend zijn, introduceren we nu ook weer nieuwe vendoren met lucratieve modellen, in opkomende technologieën.

Wij nodigen u daarom graag uit om op 26 September aanstaande af te reizen naar deze zomerse plek aan de rand van Antwerpen op 10 auto minuten vanaf de snelweg met zat parkeerplekken. Meer weten over Strantwerpen?

Bekijk hier de Amsterdam Edition van 11 juli jl.

Agenda

16:00 - Zomers ontvangst George van Brugge. Oprichter eigenaar van Portland
16:30 - How to build a succesfull MSP in a Hybrid World by Koen Lepez van DirectIT
16.50 - Cyber protection in a hybrid world (Acronis)

Break

17:40 - Hybrid Cloud Data Protection & Storage (Connectwise)
18:00 - How to backup HyperV & Office365 (Altaro) 
18:20 - Future ready infrastructure on the Edge (Scale Computing)
18:45 - Nazomer zon. Bier, bitterballen en hamburgers.

Doelgroep: MSP's, VAR's, IT professionals en dienstverleners, ZZP'ers actief als IT consultant. Iedereen die KMO / MKB bedrijven adviseren over ICT.

Schrijf u snel in voor deze zomerse, overwegend (technisch) informatieve seminar, en ontdek hoe u met uw bedrijf het maximale haalt uit hybride computing!

Graag tot ziens op 26 september aanstaande in Antwerpen aan het water.

INSCHRIJVEN

PS: Tijdens de borrel wordt er George van Brugge, Chief Entertainment Officer, ook bijgepraat over MultiCloudMangement en CloudCostControl. Is Public Cloud een kans of een bedreiging. Of het nu Azure, AWS, Google of Alicoud betreft. Portland heeft een shortlist van nieuwe vendoren die Public Cloud beheer vereenvoudigen. Let's discuss!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud