Recruitment- en detacheringspecialist Additude Zweden komt naar Nederland

05-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Recruitment- en detacheringspecialist Additude Zweden komt naar Nederland

Na de overname van Additude Zweden door ICT Group in januari van dit jaar is de recruitment tak van ICT Group vanaf 1 september op de Nederlandse markt actief. Gezien de sterke merknaam en positionering in de Scandinavische markt blijft de merknaam Additude behouden.

Additude Nederland focust zich binnen de techmarkt op drie gebieden: recruitment, detachering met de mogelijkheid tot overname (deta-vast) en de instroom van jongeren en zij-instromers via de Additude Academy. Daarmee kan het bedrijf voorzien in kandidaten voor vaste functies, maar ook in de vraag naar tijdelijk personeel. Additude legt zijn focus hierbij op de kandidaat.

'Mensen succesvoller en gelukkiger laten zijn'

"Ons doel is om mensen succesvol en gelukkig te laten zijn in hun werk", zegt Ger Erades, business area manager van Additude Nederland. "Iemand vinden met de juiste competenties is al moeilijk, maar iemand vinden die qua persoonlijkheid ook past bij het bedrijf is helemaal een uitdaging. Dat is ons specialisme. Met diepgaande gesprekken en een specifieke test brengen wij alle kanten van een kandidaat in beeld: hard en soft skills, drijfveren en motivaties, maar ook valkuilen en belemmeringen. Daardoor kunnen we op voorhand een heel goede inschatting maken of iemand in een bepaalde rol succesvol gaat zijn."

Naast de werving van commercieel talent, ligt de focus van Additude op banen voor industriële automatisering en (embedded) software specialisten. Additude vult functies in op managementniveau (CIO, CTO, CDO), en rekruteert tech rollen als architecten, software developers en testers. Op het hoofdkantoor van Additude in Zweden werken 160 professionals.

Terug naar nieuws overzicht