Daniëlle Lambo benoemd tot Directeur Transformatie en IT van Adecco

04-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Daniëlle Lambo benoemd tot Directeur Transformatie en IT van Adecco

Daniëlle Lambo (43) is benoemd tot Directeur Transformatie en IT van de Adecco Group Nederland. In haar nieuwe rol is Lambo (foto) verantwoordelijk voor strategisch programmamanagement en IT. Lambo neemt naast de nodige veranderkennis ook uitgebreide strategische en IT ervaring mee.

De Adecco Group Nederland wil zijn digitale positie verder versterken bij bedrijven, de overheid en andere organisaties in de zakelijke markt. "Onder leiding van Daniëlle, die mensen in hun kracht zet, wat ze combineert met executiekracht en de juiste ervaring, hebben wij er alle vertrouwen in dat het team hier een uitzonderlijke bijdrage aan kan leveren!", aldus Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland. Met deze benoeming wil de Adecco Group de kracht van IT en Transformatie meer bundelen om zo meer invulling te geven aan haar Grow Together doelstellingen; met en voor haar klanten, flexmedewerkers en eigen medewerkers.

Strategisch voordeel

Als Directeur Transformatie en IT van de Adecco Group Nederland is Lambo verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitrol van de integrale digitale strategie, alsmede het succesvol opleveren van strategische projecten. Haar focus ligt daarbij op het uitbouwen van het gebruikersgemak en het verder versterken van de (digitale) HR-dienstverlening.

Het samenbrengen van de afdelingen IT en TO gaat ons als organisatie nog effectiever maken en ons daarmee een strategisch voordeel opleveren. Onder leiding van Daniëlle gaan we de juiste vervolgstappen zetten. "De ontwikkelingen gaan snel en het blijft belangrijk om zowel bij te blijven als ook de juiste keuzes te blijven maken. Het vertrekpunt hierin is de customer en employee journey", zegt Lambo.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie