Rob van Lubek is Senior Vice President EMEA van Mendix

04-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Rob van Lubek is Senior Vice President EMEA van Mendix

Mendix, onderdeel van Siemens en spelers in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, stelt Rob van Lubek heeft aan als senior vice president EMEA. Van Ludek rapporteert aan Chief Revenue Officer Eric Erston.

In deze nieuw gecreëerde rol wordt Rob van Lubek verantwoordelijk voor de go-to-market functies binnen EMEA, de regionale marketing en voor het initiëren van strategieën om de sterke groei in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de DACH-regio voort te zetten.

Van Lubek brengt 20 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee en is gespecialiseerd in informatie en data. Hij voerde eerder al succesvol groeistrategieën uit in EMEA waaronder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Noord- en Oost-Europa, Zwitserland en Oostenrijk. Voordat Van Lubek in dienst trad bij Mendix was hij Area Vice President Northwest Europe bij Commvault. Ook heeft hij vele jaren sales-teams geleid bij EMC.

Mendix leiden naar verdere groei

Mendix CEO Derek Roos zegt over de aanstelling: "Rob is een zeer bekwame leider met veel ervaring in Europa. Hij begrijpt de specifieke bijzonderheden van de verschillende markten en is daarmee de aangewezen persoon om ons team in EMEA naar verdere groei te leiden. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische aanvulling is voor Mendix en voor ons senior leadership team."

Rob van Lubek: "Mendix revolutioneert software-ontwikkeling en voegt nieuwe mogelijkheden toe voor creatie, beheer en schaalbaarheid. Onze leidende technologie gecombineerd met het wereldwijde bereik en de stabiliteit die de acquisitie door Siemens met zich heeft meegebracht, maakt ons een ideale partner voor iedere organisatie. Ik vind het geweldig om te zien hoe onze klanten Mendix gebruiken om de apps te creëren die ze nodig hebben. Ik zie ernaar uit om de expansie in Europa te leiden en aan een sterke organisatie te bouwen voor alle medewerkers. Dit is het moment om hiermee aan de slag te gaan!"

Terug naar nieuws overzicht