RPA Event 2019

02-09-2019
Deel dit artikel:

RPA Event 2019
(24-10-2019)

RPA Experts organiseert het RPA Event 2019. Dit 1-daagse evenement is voor iedereen die met robotisering zijn organisatieprocessen verder wil digitaliseren of interesse heeft in de toepassingen van RPA op de werkvloer.

RPA Experts is een training- en adviesbureau op het gebied van Robotic Process Automation (RPA). Onze ervaren consultants en trainers laten bedrijven kennis maken met de voordelen van robotisering op de werkvloer. Onze experts helpen graag met het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het implementeren van de robotsoftware. Daarnaast is het trainingsaanbod groot en indien gewenst in-company: van workshops ter oriëntatie tot de juiste begeleiding om zelf RPA trajecten uit te kunnen voeren binnen de organisatie.  

Het is dan ook toevertrouwd aan RPA Experts om hét RPA evenement van het jaar te organiseren. Het RPA Event vindt plaats op donderdag 31 oktober. Met ruimte voor meer dan 200 deelnemers, is dit het grootste RPA evenement van ons land. Niet alleen professionals die al werken met RPA, maar ook geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het RPA Event 2019.

Slimmer werken met RPA
RPA is dé tool om processen verder te digitaliseren. Volgens onderzoeksbureau Grand View Research groeit de internationale markt voor RPA na 2018 jaarlijks met 61%. Tijdens het World Economic Forum werd RPA de 4e industriële revolutie genoemd.

RPA staat voor Robotic Process Automation, maar dit betekent niet dat het om een werkelijke robot gaat. RPA is een softwareprogramma die ingesteld wordt, het is een virtuele robot die op de achtergrond werkzaamheden van medewerkers overneemt. Hiervoor automatiseert hij repetitieve, rule-based processen, zodat werknemers zich hier dan niet meer mee bezig hoeven te houden. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende processen:

-          Administratieve werkzaamheden;

-          Financiële en IT support-werkzaamheden;

-          Backoffice-werk.

Veel van deze eenvoudige administratieve handelingen worden nu nog handmatig door medewerkers uitgevoerd, wat veel tijd en geld opslokt. Een RPA robot zorgt ervoor dat deze tijdrovende, repetitieve werkzaamheden automatisch worden uitgevoerd. Robotsoftware kan bijvoorbeeld facturen verwerken, bevestigingsmails sturen, documenten overtypen en informatie ophalen. De medewerker kan dankzij de robot zich focussen op het toevoegen van menselijke waarde, voor zowel de organisatie als voor klanten.

Programma

Het RPA event 2019 biedt een volledig dagprogramma met nuttige workshops, interactieve sessies en inspirerende lezingen van bedreven RPA adviseurs en visionairs op het gebied van RPA en verandermanagement. De lijst van sprekers is inspirerend en breed georiënteerd. Asher Lake zal spreken over ‘Virtual Employees’ bij KLM, Peter Vlam over het RPA Center of Excellence van Nationale Nederlanden en André Boogert over de ervaringen van MN met RPA. Er wordt ingegaan op vragen als: Wat is RPA en hoe werkt het precies? Hoe start u met Robotic Process Automation in uw organisatie en hoe doen andere organisaties dit? Hoe wordt de medewerker centraal gezet op een manier die maximale waarde creëert?

Er vinden breakout-sessies plaats over RPA praktijkcases door vertegenwoordigers van bedrijven en instanties als ING, KLM, Rabobank, PGGM, ROC Amsterdam, Vattenfall en gemeente Huizen. Daarnaast zullen er workshops gegeven worden over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Agility & RPA’, ‘Lean Six Sigma & processen robotiseren’ en ‘Real-life robots bouwen’. Zowel praktische tips en tools als best practices worden gedeeld.

Met vragen ten aanzien van Robotic Process Automation kan men tijdens het evenement ook terecht op de RPA Markt. Kortom, RPA Event 2019 belooft een leerzame, interessante en inspirerende dag te worden; leuker en slimmer werken in de 21e eeuw!

RPA Event 2019 vindt plaats op donderdag 31 oktober tussen 9.00 en 18.00 uur, in Hotel Theater Figi, Zeist. Tickets voor deelname zijn verkrijgbaar op www.rpaevent.nl.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Robotics, rpa