Witold Kepinski - 02 september 2019

HeleCloud neemt open source specialist OlinData over

HeleCloud neemt open source specialist OlinData over image

AWS consulting partner HeleCloud neemt de Nederlandse open source specialist OlinData over. Dit meldt OlinData op zijn site. Door acquisitie zal HeleCloud een sterke aanwezigheid in de Benelux opbouwen en haar ambitie versterken om voorop te lopen op de Europese markt van Public Cloud-diensten zo meldt OlinData.

OlinData is een AWS Advanced Consulting Partner gevestigd in Nederland, gespecialiseerd in Open Source Infrastructure. Financiële details van de deal zijn niet bekendgemaakt. OlinData is de eerste acquisitie van HeleCloud als onderdeel van de voortdurende groei in Europa, ondersteund door BGF, de VK en de meest actieve investeerder in Ierland.

Dob Todorov, CEO en CCO van HeleCloud meldt:. "Net als HeleCloud is OlinData zeer ervaren in het helpen van klanten om betere bedrijven op te bouwen op de AWS Cloud. Door OlinData over te nemen, zijn we in staat om een sterke aanwezigheid in de Benelux te vestigen en onze ambities verder te versterken in de voorhoede van de cloudservices in Europa."

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024