SLTN Inter Access wint Europese openbare aanbesteding Radboud Universiteit

29-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

SLTN Inter Access wint Europese openbare aanbesteding Radboud Universiteit

SLTN Inter Access (SLTN) wint een Europese openbare aanbesteding van de Radboud Universiteit. De universiteit zocht een breed multi-vendor portfolio van server- en storage hardware. Gunning aan SLTN heeft plaatsgevonden op basis van hoge scores op zowel prijs als kwaliteit.

Als merkonafhankelijke leverancier biedt SLTN een ruime keuze aan merken en modellen. Ook beschikt SLTN over certificeringen en hoge partner statussen voor de merken uit de installed base van de universiteit; HPE, Dell EMC, Cisco en NetApp.

Op het onderwerp Duurzaamheid en E-Waste beleid scoorde SLTN maximaal. In samenwerking met Solid Circle B.V. biedt SLTN aan de Radboud Universiteit een WEELABEX gecertificeerde take-backdienst voor gegarandeerd verantwoorde recycling en (waar mogelijk) hergebruik van hardware.

Looptijd van maximaal 4 jaar

De raamovereenkomst gaat in op 1 september 2019, heeft een waarde van 2 miljoen euro met een looptijd van maximaal 4 jaar.

"SLTN is trots en verheugd met het winnen van deze Europese openbare aanbesteding van een gerenommeerde universiteit als de Radboud Universiteit. Door de merkonafhankelijke aanpak van SLTN zijn we in staat om gedegen advies te geven en een uitstekende en betaalbare oplossing te bieden, waarbij duurzaamheid eveneens hoog scoort", aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN.

"Radboud Universiteit ziet uit naar een duurzame en prettige samenwerking met SLTN", aldus Ton Risse, Hoofd ICT Infrastructuur van de Radboud Universiteit.

 

Terug naar nieuws overzicht