Supermicro breidt vSAN System- portefeuille voor hypergeconvergeerde infrastructuur uit

28-08-2019 | door: Redactie

Supermicro breidt vSAN System- portefeuille voor hypergeconvergeerde infrastructuur uit

Super Micro Computer, speler in bedrijfscomputing, opslag, netwerkoplossingen, en computertechnologie, heeft zijn vSAN systeem-portefeuille uitgebreid en een nieuwe hoogwaardige vSAN-oplossing -- Ultra SuperServer -- geïntroduceerd in zijn brede portefeuille van volledig geconfigureerde serversystemen die klaar zijn voor implementatie.

Supermicro-oplossingen, in combinatie met de vSAN, biedt turn-key-oplossingen voor de markt voor hyper-geconvergeerde infrastructuren, zo meent et bedrijf. "De Supermicro Ultra vSAN hyper-geconvergeerde oplossing behaalt tweecijferige (24%) verbeteringen van infrastructuurprestaties ten opzichte van voorgaande platforms voor gevirtualiseerde netwerken," aldus Charles Liang, President, en CEO of Supermicro. "De Supermicro 2U/1U Ultra SuperServers zijn configureerbaar met ondersteuning van 20, 10, 4, or 2 hot-swappable NVMe-schrijven en maken gebruik van 2nd Gen Intel Xeon schaalbare processors en Intel Optane DC SSDs. De BigTwin, een multi-node-systeem met hoge dichtheid (2U-4 node), is geoptimaliseerd voor missiekritieke applicaties en ondersteunt per node maximaal 6TB geheugen en is geconfigureerd voor een hyper-geconvergeerde infrastructuur. Beide systemen zijn ideaal voor specifieke werkprocessen en bieden operationele eenvoud, schaalbaarheid, lage totale eigendomskosten (TCO), en zijn hulpbronbesparend voor intelligente bedrijfsimplementaties."

De Ultra SuperServer en de BigTwin server turn-key-systemen, samen met Supermicro's volledige aanbod van vSAN ready nodes, versnellen de software-gedefinieerde overgang, optimaliseren de infrastructuur van datacentra, en versnellen de selectie en implementatie van hardware en software voor datacentra.

Supermicro 2U/1U Ultra SuperServers zijn configureerbaar voor verschillende soorten implementaties. Ultra SuperServer-platforms ondersteunen een groot aantal NVMe-schrijven en genoeg PCI-E-wegen voor netwerkinterfacekaarten (NIC - Network Interface Card) die voldoende bandbreedte bieden voor externe toegang via weefsels.

De BigTwin met 2nd Gen Intel Xeon-schaalbare processors beschikt over een flexibele, hulpbronbesparende Supermicro I/O-netwerkmodule (SIOM) en ondersteunt All-Flash NVMe. Geconfigureerd met Intel Optane DC SSDs en NVMe als caching voor hoogwaardige SDS, versnelt deze oplossing de opslagprestaties maximaal 3 keer. Er is een verbeterd duurzaamheid van maximaal 30 schrijfcaches per dag (DWPD - drive writes per day) om de levenscyclus van implementaties te verlengen.

Supermicro zal deze nieuwe systemen, en andere producten, tentoonstellen in Stand 965 tijdens de VMworld 2019, dan van 25 – 29 augustus, in het Moscone Center, in San Francisco.

Terug naar nieuws overzicht