Citrix ADC behaalt Red Hat OpenShift Operator certificaat

26-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Citrix ADC behaalt Red Hat OpenShift Operator certificaat

Citrix ADC is bekroond met het Red Hat OpenShift Operator certificaat. Met Red Hat OpenShift Operator kunnen IT-organisaties een nieuwe snelle, flexibele en consistente mogelijkheid biedt om applicaties op grote schaal te ontwikkelen, testen en leveren in Kubernetes-omgevingen. Citrix ADC's zijn compatibel binnen de Red Hat platforms, inclusief Red Hat OpenShift, en de volledige stack wordt commercieel ondersteund door Red Hat en partners.

"We leven in een wereld gedreven door applicaties. IT-organisaties moeten modern omgevingen creëren waarin ze op een flexibele en 'agile' wijze apps kunnen leveren, met behoud van schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid van hun systemen", zegt Mihir Maniar, Vice President of Product Management, Networking bij Citrix. "Met ons Red Hat OpenShift Operator certificaat, breiden we de mogelijkheden die onze klanten daarbij hebben uit."

Een moderne aanpak

Citrix ADC is een softwaregerichte oplossing voor applicatielevering en load balancing die helpt een digital enterprise experience te bieden voor web-, traditionele en cloud-native applicaties, ongeacht waar deze worden gehost. De oplossing kan on-premises worden geïmplementeerd, maar ook op alle types cloud en cloud-native platforms, waaronder Amazon Web Services (EKS), Google Cloud Platform (GKE) en Microsoft Azure (AKS). Citrix beschikt al langer over het Red Hat Container certificaat.

"Red Hat OpenShift is het meest uitgebreide enterprise Kubernetes-platform in de branche", zegt Julio Tapia, Executive Director, Red Hat Partner Ecosystem. "Kubernetes operators zijn aantrekkelijk omdat ze helpen bij het coderen van de menselijke operationale logica die normaal vereist is voor het beheren van diensten die worden uitgevoerd als Kubernetes-native applicatie en die het dagelijkse werk eenvoudiger moeten maken. De Citrix ADC Operator stelt ontwikkelaars en IT-afdelingen in staat om applicaties te leveren met de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid die moderne cloudomgevingen vereisen."

Naast Red Hat Openshift, kan Citrix ADC worden geïntegreerd met een uitgebreide set open source- en CNCF ecosysteemtools, waaronder Prometheus, Grafana, Spinnaker, FluentD, Kibana, Open Tracing en Zipkin.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud