Ethereum beschikbaar via crypto exchange bitFlyer Buy/Sell

24-08-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Ethereum beschikbaar via crypto exchange bitFlyer Buy/Sell

Cryptocurrency exchange bitFlyer Europe voegt Ethereum (ETH) toe aan het Buy/Sell trading-platform. Gebruikers van bitFlyer Buy/Sell in heel Europa en de Verenigde Staten kunnen voortaan ETH verzenden en ontvangen. bitFlyer hanteert hierbij dezelfde standaarden als bij Bitcoin (BTC) transacties.

Andy Bryant, Co-head en COO bij bitFlyer Europe: "Bij bitFlyer willen we niet alleen de populairste, maar ook de meest gerespecteerde munten aanbieden. Dit maakt ETH een logische keuze om ons aanbod mee uit te breiden. ETH heeft zich niet alleen bewezen als een nuttige altcoin, vooral als het gaat om ‘smart contracts’, maar er is ook een zeer sterke community aanwezig. We streven ernaar de beste klantervaring te bieden, waarbij security en het naleven van de geldende wet- en regelgeving de hoogste prioriteit hebben. We zijn er trots op dat we dit kunnen waarmaken met ETH op het Buy/Sell-platform."

Twee trading-platformen

De toevoeging van ETH volgt op de aankondiging van het Buy/Sell-platform vorige maand. Dit nieuwe trading-platform is gericht op iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om digitale valuta te kopen en verkopen. Voor de lancering van bitFlyer Buy/Sell, bood bitFyer al het Lightning-platform aan voor professionele traders. Dit Lightning-platform functioneert als een BTC/EUR marktplaats tussen traders. Gebruikers van bitFlyer Buy/Sell kunnen BTC, en nu ook ETH, op beide platformen kopen en verkopen.

bitFlyer Europe is een in januari 2018 geïntroduceerde dochteronderneming van bitFlyer. Het is de enige cryptocurrency exchange die een licentie heeft in zowel Japan, de VS en Europa. bitFlyer is onlangs ook erkend als één van de slechts 10 exchanges, die geen valse informatie geeft over trade-volumes.

'Wet- en regelgeving is van fundamenteel belang'

bitFlyer is enthousiast over de toekomst van de cryptocurrency-industrie en wil een rol spelen in deze toekomst door wereldwijd de standaard voor exchanges te helpen bepalen. bitFlyer is van mening dat wet- en regelgeving van fundamenteel belang is voor de toekomst van de industrie, hierom is het bedrijf vaak gesprekspartner bij overleg op het hoogste niveau, zoals bij de recente G20-discussies. bitFlyer was ook betrokken bij de wijziging van de 'Payments Act' in Japan, waarbij Bitcoin werd erkend als wettig betaalmiddel.

Terug naar nieuws overzicht