Avanade benoemt Sebo Wijnberg tot General Manager Nederland, België en Frankrijk

08-08-2019 | door: Redactie

Avanade benoemt Sebo Wijnberg tot General Manager Nederland, België en Frankrijk

Avanade, digitale innovator binnen het Microsoft-ecosysteem, heeft Sebo Wijnberg aangesteld als General Manager voor Nederland, België en Frankrijk. Vanuit Utrecht zal Sebo ook de rol van Country Manager voor Nederland op zich nemen. Met ruim 20 jaar ervaring in IT-consulting bij zowel Avanade als Accenture hielp hij organisaties resultaat te halen uit hun investeringen in nieuwe technologieën. In zijn laatste rol was hij als Executive vanuit Hong Kong verantwoordelijk voor het Delivery Management van alle Avanade klantenprojecten in Brazilië en Azië.

In zijn nieuwe rol is Sebo Wijnberg verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van Avanade in Nederland, België en Frankrijk. Zijn focus zal vooral liggen op het adviseren van klanten in het optimaal inzetten van oa Azure, data, kunstmatige intelligentie (AI), automatisering en andere technologieën om hun eigen werkplekken en klantervaringen te optimaliseren.

Sebo Wijnberg vervangt als Country Manager voor Nederland, John Jaques, die op 1 september start als Chief Operations Officer (COO) voor Avanade Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden).

Darren Hardman, President van Avanade Europa, is blij met de internationale ervaring die Sebo met zich meebrengt: “Sebo heeft een brede achtergrond en we hopen veel te halen uit zijn multiculturele ervaringen. Hoewel het tempo waarmee het bedrijfsleven verandert, anders is in Europa dan in Azië, zien we ook in Europa grote disruptie in traditionele sectoren als detailhandel, het bankwezen en industrie. Sebo’s ervaring in Azië zal ons waardevol inzicht geven over hoe organisaties ook hier waarschijnlijk gaan evolueren.”

Sebo Wijnberg vult aan: "Het is fantastisch om terug te keren naar Nederland voor deze geweldige uitdaging. Digitale disruptie is overal aanwezig en is een uitgelezen kans voor organisaties om te innoveren en de juiste oplossingen te vinden om zich verder te ontwikkelen. Avanade is goed gepositioneerd om bedrijven in Nederland, België en Frankrijk hiermee te helpen via strategische consulting en technologische ondersteuning. En dat steeds met de doelstelling om de investering van onze klanten maximaal te laten renderen door het neerzetten van vooruitstrevende digitale ervaringen voor hun respectievelijke klanten en medewerkers. Wij hebben de beste mensen, met de beste Microsoft-expertise om hen daarbij te helpen. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud