Ray van de Mortel nieuwe commercieel directeur go2UBL

07-08-2019 | door: Redactie

Ray van de Mortel nieuwe commercieel directeur go2UBL

Ray van de Mortel (50) is vanaf augustus aangesteld als commercieel directeur bij go2UBL. Van de Mortel zal in deze rol verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf. “Met Ray aan boord zet go2UBL een volgende stap naar verdere groei en professionalisering, waarbij ook het internationale vlak een belangrijke speler kan worden”, aldus CEO Rob Tolstra.

Van de Mortel komt over van softwarebedrijf Davilex waar hij algemeen directeur was. Davilex is in 2017 overgenomen door Visma Nederland BV, de holding van het Noorse Visma Software BV. “Ik kijk er erg naar uit om in augustus van start te gaan bij go2UBL”, vertelt van de Mortel. “De afgelopen 25 jaar heb ik diverse managementfuncties vervuld bij Davilex, waarvan de laatste tien jaar als algemeen directeur. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, ga ik meenemen in mijn nieuwe rol. Ik zie ontzettend veel kansen in de wereld van digitale facturatie.”

Conversie naar UBL blijft groeien
In twee jaar tijd is het aantal gebruikers van de go2UBL verdrievoudigd: van 5.000 gebruikers eind 2016 tot ruim 15.000 eind 2018. Vier maanden later is de teller doorgelopen tot 19.000 gebruikers. Om de verdere groei te faciliteren is de organisatie afgelopen juni naar een nieuw pand verhuisd.

Terug naar nieuws overzicht