Marcell Vollmer benoemd tot Chief Innovation Officer bij Celonis

05-08-2019 | door: Witold Kepinski

Marcell Vollmer benoemd tot Chief Innovation Officer bij Celonis

Celonis, organisatie in bedrijfstransformatiesoftware, heeft aangekondigd dat Marcell Vollmer is aangesteld als Chief Innovation Officer.

De focus zal in deze rol liggen op het ondersteunen van zowel de go-to-market teams als de klant- en partnerrelaties, waarbij zijn ervaring en directie-ondersteuning van grote waarde zijn. Als voorvechter van de meerwaarde van process mining bij het toewerken naar een superfluid enterprise, vormt Vollmer het ideale boegbeeld van deze ontwikkeling. Vollmer stond immers voorheen zelf aan het roer van bedrijfsprocessen – net als de klanten van Celonis.

Vollmer heeft veertien jaar bij SAP gewerkt. In zijn rol als Chief Digital Officer bij SAP Ariba hielp hij toonaangevende bedrijven wereldwijd bij het versimpelen van de inkoop- en toeleveringsketen. Daarvoor was hij Chief Procurement Officer bij SAP, waar hij leiding gaf aan meer dan 200 professionals die wereldwijd miljarden aan uitgaven beheerden, en hij een shared services-team oprichtte. Daarvoor bekleedde hij strategische rollen bij SAP, op project- en strategiegebied.

Voordat Vollmer aan de slag ging bij SAP, werkte hij voor DHL Express als manager bij verschillende integratieprojecten op het gebied van financiën, controlling en HR. Hij behaalde zijn graad in economie aan de Universiteit van Hamburg in Duitsland.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People