Redactie - 31 juli 2019

Portiva en Mavention gaan samen verder

Portiva en Mavention bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam Portiva. "Onze samenwerking sluit naadloos aan bij onze gedeelde groeiambitie. Met meer dan 100 Microsoft-professionals bieden wij onze klanten nu bewezen oplossingen op het gebied van digitaal samenwerken, security en data & cloud apps", zo melden de bedrijven.

Portiva meldt: "We werkten beiden al met bewezen Microsoft-technologie als Azure en Office 365. Door het samengaan kunnen wij nu met onze clouddiensten beter voldoen aan de security vraagstukken in de markt. Portiva ziet een enorme positieve ontwikkeling op het gebied van Managed Services en voegt eigen ontwikkelde producten toe aan het portfolio, zoals Mavention ‘Make’ en ‘Workspace’. Onze klanten profiteren van een completer pakket aan diensten. Door de bundeling van expertise kunnen wij nog stabielere en veiligere oplossingen bieden. Onze kennis en expertise op het gebied van Microsoft-technologie komt nu samen en daar halen onze klanten voordeel uit.  We willen fuseren op een zo’n natuurlijk mogelijke manier. Wij willen het echt samen doen, synergie zoeken en naar elkaar toegroeien. De culturefit en identieke waarden zijn belangrijke factoren voor deze stap. Samen kijken we naar ‘the best of both worlds’ voor de integratie van diensten, systemen, producten en natuurlijk onze mensen. De fusie biedt meer mogelijkheden voor unieke projecten, met meer interessante groeipaden voor onze medewerkers. De persoonlijke aanpak in onze projecten blijft nog steeds het uitgangspunt."

Jeroen Mutsaers, managing partner bij Portiva zegt verder: “We zijn blij het team van Mavention als collega’s te mogen verwelkomen. We zien er naar uit om samen, met veel plezier, mooie oplossingen te implementeren voor onze klanten.”

Joris Engels, oprichter en Managing Director van Mavention: “Mavention is heel sterk in het uitvoeren van complexe projecten. Onze relatief kleine omvang maakte ons soms ook kwetsbaar. Hierdoor ontstond de behoefte om als bedrijf sterk te groeien. Het samengaan met onze partner Portiva voelde, door de gelijkenissen, als een logische stap.”