GTT breidt SD-WAN uit met Universal CPE

01-08-2019 | door: Redactie

GTT breidt SD-WAN uit met Universal CPE

GTT Communications, een provider van cloudnetworking voor multinationals, maakt bekend dat hun SD-WAN-service wordt uitgebreid naar meerdere netwerkservices via uCPE (universele on-premises clientapparatuur). Hierbij wordt gebruikgemaakt van virtuele netwerken om de flexibiliteit, prestaties en beveiliging te verbeteren en kosten te optimaliseren.

GTT maakt gebruik van een speciaal apparaat waarmee een virtuele netwerkverbinding wordt opgezet naar de vestiging van de klant, die daardoor niet langer meerdere apparaten voor verschillende functies nodig heeft. Dit biedt veel meer flexibiliteit omdat allerlei services, zoals SD-WAN, firewalls en WAN-optimalisatie worden afgehandeld door één uCPE-apparaat zo meldt GTT.

GTT SD-WAN maakt gebruik van directe verbinding via het wereldwijde IP-netwerk van GTT en de connectiviteit met cloudproviders via ruim 600 points of presence. Dankzij de relatie met duizenden netwerkleveranciers is GTT in staat om over de hele wereld een overvloed aan last-mile verbindingsmogelijkheden te bieden zo beweert het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud