Wouter Hoeffnagel - 01 augustus 2019

Konica Minolta verhuist naar Hoofddorp

Konica Minolta Business Solutions verhuist eind juli met 260 medewerkers van Amsterdam naar Hoofddorp. De IT-dienstverlener heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.400 m² kantoorruimte met eigenaar PPF Real Estate in het dHub gebouw. Het pand biedt een groot aantal 'shared services' zoals een vergadercentrum, restaurant, koffiebar, receptie en hospitality services.

Konica Minolta kiest dHub als nieuw kantoorgebouw omdat alle faciliteiten die passen bij een flexibele en dynamische werkomgeving aanwezig zijn. Bovendien is de ligging gunstig. Het kantoor ligt direct naast Schiphol, op loopafstand van een NS-station en heeft goede bereikbaarheid tot de snelwegen rondom de randstad.

Kantoor van de toekomst

"Wij zijn heel blij dat we onze intrek nemen in dit bijzondere pand", zegt Xavier Biermez, Managing Director, Konica Minolta Business Solutions Belgium & The Netherlands. "Het kantoor biedt ons veel nieuwe ruimtes. Zo is er een healthy spot waar medewerkers kunnen ontspannen, een creatieve ruimte om te brainstormen en een game room waar bijvoorbeeld een potje tafeltennis gepeeld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om voordelig te sporten."

Menno Verhoeff, Head of Real Estate Nederland bij PPF Real Estate: "Met de komst van Konica Minolta is een grote stap gemaakt in de transformatie die het voormalig Sanoma pand ondergaat. dHub is het meest dynamische en servicegerichte multi-tenant gebouw op één van de meest prominente locaties in Hoofddorp."