Dynamics Experience keert voor de twaalfde keer terug

29-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Dynamics Experience keert voor de twaalfde keer terug

Het populaire digital business evenement Dynamics Experience wordt door CraniumConnect in een nieuw jasje gestoken. Zo heeft CraniumConnect een nieuwe locatie gekozen voor haar jaarlijkse congres, de Meervaart in Amsterdam. Een karakteristiek theater waar zelfs Nelson Mandela op het podium heeft gestaan. "Een inspirerende plek in een wijk met diversiteit", geeft Lola Herb aan, COO van CraniumConnect. "Wij hebben bewust gekozen voor de Meervaart. Meervaart zet zich in voor de wijk Osdorp Amsterdam op cultureel en maatschappelijk niveau. De gelden voor de locatie komen ten goede aan de activiteiten voor de wijk." Zo draagt elke bezoeker van Dynamics Experience, dat op 21 november 2019 wordt georganiseerd, bij aan de progressieve ontwikkeling van de wijk.

Naast de nieuwe locatie heeft ook de nieuwste HUB van CraniumConnect een eigen programma tijdens Dynamics Experience. Deze HUB is de nieuwste telg van de CraniumConnect gebruikersgroepen en is voor eindgebruikers van Adobe Experience Cloud. Dit programma zich op digitale marketing en customer experience en is voornamelijk geschikt voor marketeers, sales en accountmanagers. Bovendien biedt CraniumConnect een podium aan haar nieuwe focusgroepen, waaronder het RetailLAB, EducationLAB, CXLAB, TalentLAB, DataScienceLAB en MigrationLAB. Deze focusgroepen helpen bezoekers om in contact te treden met collega’s uit dezelfde industrie en met dezelfde interesse en uitdagingen. Door deze toevoeging van onderwerpen aan het programma biedt Dynamics Experience een holistische kijk op de digitale transformatie agenda van gebruikers op verschillende niveaus.

Microsoft BizzApps, PowerBI en Azure

Niet alles is veranderd. De leden en aspirant-leden van DynamicsHUB kunnen tijdens het congres alles horen over de roadmap en nieuwste ontwikkelingen op gebied van Microsoft BizzApps, PowerBI en Azure. Typerend aan Dynamics Experience is het hoge no-nonsense gehalte. Het evenement wordt door leden van de gebruikersgroepen geleid, waardoor je als bezoeker echte verhalen krijgt te horen van gebruikers die voor dezelfde uitdagingen hebben gestaan als jij. Deze interactie is voor veel bezoekers één van de belangrijkste redenen voor deelname aan dit evenement. Het samenbrengen van kwalitatieve content en een enthousiast publiek in een motiverende setting, met veel klanten aan het woord is dé reden van het succes van de afgelopen 12 jaar.

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de keynote gedomineerd door internationale topsprekers die hun ervaring en expertise delen op het podium. De namen van de sprekers worden vanaf 9 september bekend gemaakt op www.dynamicsexperience.nl.

Voor wie is dit event geschikt?

Iedereen die geïnteresseerd is in digitale innovatie en/of opereren op strategisch en tactisch niveau met informatie- en kennisbehoefte in Microsoft BizzApps, PowerBI, Azure en Adobe Experience Cloud.

Speciaal voor directieleden is er tijdens het evenement een speciale Executive Track om geïnspireerd te raken door experts en collega’s uit de markt aan de hand van hun ervaringen.

Ook studenten zijn welkom tijdens Dynamics Experience. Met name studenten van IT, Marketing en Communicatie opleidingen zullen aansluiting vinden tijdens het evenement.

Programma

08.30 - 09.30 Registratie en koffie
09.30 - 10.00 Welkomstwoord van de voorzitters
10.00 - 11.30 Keynote
11.30 - 12.30 LUNCH
12.30 - 13.15 Breakout sessions 1
13.15 - 13.45 PAUZE
13.45 - 14.30 Breakout sessions 2
14.30 - 15.00 PAUZE
15.00 - 15.45 Breakout sessions 3
15.45 - 16.15 PAUZE
16.15 - 17.00 Breakout sessions 4
17.00 - 18.00 Borrel

Toegang

De entree voor leden van CraniumConnect en studenten is gratis. Studenten kunnen contact opnemen met hun opleiding voor een gratis code. De reguliere entreeprijs is € 499,- exclusief BTW.

U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud