Witold Kepinski - 27 juli 2019

CTAC stelt Pieter-Paul Saasen aan als nieuwe CFO

CTAC stelt Pieter-Paul Saasen aan als nieuwe CFO image

Business & Cloud integrator Ctac maakt bekend dat Pieter-Paul Saasen zal worden voorgedragen voor de benoeming tot lid van de raad van bestuur in de functie van Chief Financial Officer.

Pieter-Paul Saasen (44) was voorheen werkzaam als partner van BDO Audit & Assurance en heeft ruime ervaring in vergaderingen met raden van commissarissen en auditcomités van (beursgenoteerde) ondernemingen. Tevens was hij tot voor kort voorzitter van de National Assurance Board (assurance leader) bij BDO.

De benoeming van Saasen zal op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders d.d. 24 september 2019 worden geagendeerd conform de statuten en wettelijke bepalingen. Deze vergadering zal plaatsvinden ten kantore van Ctac te ’s-Hertogenbosch om 10.00 uur. De agenda en de oproep zullen uiterlijk op 13 augustus a.s. beschikbaar zijn op de website van Ctac. Na de goedkeuring door de aandeelhouders zal de heer Saasen als CFO met zijn werkzaamheden beginnen. Vooruitlopend op de benoeming zal Saasen vanaf 1 september a.s. reeds starten met de financiële werkzaamheden voor Ctac.