Yext vestigt regionaal hoofdkantoor in Amsterdam
25-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Yext vestigt regionaal hoofdkantoor in Amsterdam

Yext, een platform voor merk geverifieerde zoekresultaten, stelt Jeroen Blaas (44) aan als Vice President Benelux en Nordics. Hij werkt vanuit het nieuwe kantoor van Yext in Amsterdam dat als hoofdkantoor voor de Benelux en de noordelijke regio fungeert.

Blaas rapporteert in zijn nieuwe functie aan Jon Buss, Managing Director UK&I en Noord-Europa. Hiervoor werkte hij als Vice President bij tact.ai en CipherCloud, waar hij waardevolle ervaring en kennis op het gebied van de SaaS-sector opdeed. Tegelijk bouwde Blaas een sterk netwerk op bij bedrijven in de regio. Die eigenschappen en ervaringen combineert hij met zijn marktexpertise om de missie van Yext te realiseren.

Uitbreiden in de Benelux

Yext heeft inmiddels ruim 30 klanten in de regio, waaronder Hunkemöller, Scotch & Soda en G-Star RAW. Blaas zal zich in de komende tijd focussen op het verder uitbreiden van het nu al sterke team en op het uitbouwen van de successen in de andere Europese markten, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

"Ik ben erg blij dat ik me heb kunnen aansluiten bij het team van Yext en bedrijven kan helpen om 'brand verified' antwoorden aan hun klanten te geven", zegt Jeroen Blaas. "We zien dat veel bedrijven in de regio worstelen met hun vindbaarheid. Klanten en bedrijven lopen elkaar mis op de diverse platforms waarop gezocht wordt en als dat gebeurt wanneer er intentie is om een dienst of product te kopen, dan is dat een gemiste kans. De vestiging van ons regionale hoofdkantoor in Amsterdam was een logische stap, aangezien veel grote bedrijven zich in deze regio bevinden."

Gevonden worden

Bert Middendorp, Manager eCommerce bij Hunkemöller, zegt: "Yext helpt ons bij het managen van onze reputatie door ervoor te zorgen dat we worden gevonden op alle plekken waar klanten naar ons zoeken. Het platform ondersteunt onze lokale teams om het grote aantal recensies en beoordelingen op externe websites onder controle te houden. We zijn onze samenwerking met Yext net iets meer dan een jaar geleden gestart. We zijn dan ook erg enthousiast over het bericht dat Yext uitbreidt naar de Benelux en een kantoor opent in Amsterdam, waar Hunkemöller oorspronkelijk is opgericht."

De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam komt voor Yext op een spannend moment. Recent werd de nieuwe generatie van het platform van Yext gelanceerd, dat organisaties de mogelijkheid biedt om een kennisdossier op te bouwen dat allerlei soorten feiten over de eigen organisatie verbindt en dat zo in te richten voor het zoeken dat steeds merk geverifieerde antwoorden gegeven kunnen worden in het hele digitale universum.

Terug naar nieuws overzicht