Erik Veldhuizen is Vice President Sales bij T-Systems Nederland

23-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Erik Veldhuizen is Vice President Sales bij T-Systems Nederland

Erik Veldhuizen (foto) is per 1 juni aangetreden als Vice President Sales bij T-Systems Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de salesorganisatie, waaraan hij zal bijdragen met kennis, inzichten en inspiratie op het gebied van klantgerichtheid, sales performance, groei en ontwikkeling. Veldhuizen heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van commercieel management bij B2B-organisaties.

Veldhuizen werkte tot voor kort voor multinational AkzoNobel. Hij vervulde hier vanaf 2014 de functie van Global Commercial Excellence Director voor de divisie Paint. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en klantgerichtheid van de wereldwijde sales- en serviceorganisatie die een verbetering van klantwaardering en Return on Sales opleverde.

Marktkennis

Vanuit zijn internationale ervaring heeft hij wereldwijde marktkennis van industrieën als de chemie, olie en energie, farmacie, de maakindustrie, verpakkingsindustrie, bouwsector en bouwmaterialen en IT-dienstverlening. Veldhuizen studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en specialiseerde zich in B2B-marketing en sales. Na zijn studie startte hij in 1993 bij Unilever.

T-Systems wil de komende jaren verder innoveren door te investeren in klantgerichtheid, portfoliomanagement, en klanten en werknemers centraal te stellen. Veldhuizen zal hier vanuit zijn expertises op structurele wijze een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People