NXP kiest TCS voor de transformatie van zijn enterprise supplychain IT met ignio

17-07-2019 | door: Witold Kepinski

NXP kiest TCS voor de transformatie van zijn enterprise supplychain IT met ignio

 Tata Consultancy Services, speler  in IT-diensten, consultancy en bedrijfsoplossingen, gaat voor NXP Semiconductors de enterprise supplychain IT transformeren met behulp van ignio en de TCS Private Cloud op alpha-architectuur.

Als leverancier van fundamentele technologie voor connectiviteit, geïntegreerde toepassingen, slimme voertuigen en data privacy heeft NXP een sleutelpositie in de ontwikkeling van digitale technologieën. Om in deze dynamische markt concurrerend te blijven, heeft het bedrijf TCS ingeschakeld om zijn supplychain onder de loep te nemen en toekomstbestendig te maken. Voor deze transformatie gebruikt TCS zijn cognitieve automatiseringssoftware ignio en implementeert een private-cloudomgeving op alpha-architectuur.

AI

ignio automatiseert en optimaliseert de IT binnen een bedrijf met een combinatie van kunstmatige intelligentie (AI), ‘machine learning’ (ML) en geavanceerde softwareontwikkeling. Door zijn context-gerelateerd probleemoplossend vermogen is ignio in staat om snel en autonoom problemen op te lossen en waar mogelijk zelfs voor te zijn.

Applicatie

ignio ondersteunt alle drie de lagen – de functionele applicatielaag, de technische applicatiemanagement-laag en de onderliggende infrastructuurlaag – van de technologie die aan de basis ligt van de end-to-endfunctionaliteit van NXP’s bedrijfskritische supplychainapplicaties, waaronder alle kernmodules, supplychainplanning, PLM, het offertetraject en magazijnbeheer. Door de technologie zelfherstellend te maken, versterkt ignio de robuustheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie van NXP’s supplychain IT-systemen.

Cloud

Daarnaast biedt de TCS Private Cloud op alpha-architectuur met zijn geautomatiseerde provisioning en ‘zero-touch’-architectuur een robuuste, flexibele, veilige en schaalbare basis voor alle supplychainactiviteiten van NXP, zo melden betrokken partijen.

Terug naar nieuws overzicht