Dutch IT-channel en CloudLunch continueren samenwerking
16-07-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel en CloudLunch continueren samenwerking

Dutch IT Channel en CloudLunch gaan nog nauwer samenwerken. Hierbij is Dutch IT Channel met haar platformen Dutch IT–channel en Executive-People exclusief mediapartner van de CloudLunch waar leveranciers, distributeurs, IT-dienstverlener en IT-beslissers samenkomen om informeel van gedachten te wisselen over ontwikkelingen en innovaties in de IT-industrie. Dutch IT-channel maakt van elke CloudLunch een video reportage.

CloudLunch is een initiatief van Martijn van Zoeren (Cloud41) en Thijs van Hofwegen (Force21). CloudLunch, dat wordt georganiseerd in Bistro Belle in Oud-Zuilen, is een kennis en netwerk platform voor cloud eigenaren, managers en professionals. Geïnteresseerden kunnen meedoen in de twee maandelijkse lunch en netwerken met peers uit de industrie. De lunch staat in het teken van goed eten en drinken, kennis delen, inspiratie opdoen en het leren en ontmoeten van peers uit de markt. Tijdens de CloudLunch kunnen aanwezigen op informele wijze informatie met elkaar delen over de continue innovatie binnen en buiten de branche.

Onafhankelijk

Martijn van Zoeren zegt over het succes van Cloudlunch: “Er is duidelijk behoefte aan een onafhankelijk platform voor cloud- providers, klanten, geïnteresseerden, waarbij het sociale aspect in combinatie met het delen van kennis en ervaring en inspiratie centraal staan. Cloud is het buzz woord en alle ontwikkelingen die daarmee in verband staan hebben een plek tijdens de CloudLunch.”

Cloud Service Providers

Rob de Kleijnen, uitgever directeur van Dutch IT Channel BV, ziet CloudLunch als een belangrijk event voor de Nederlandse IT business: “Dutch IT-channel is al partner van het eerste uur waarbij wij onder andere tijdens de Cloudlunch van maart de uitkomsten van het Cloud Service Provider (CSP) onderzoek hebben gepresenteerd. dat we in samenwerking met onderzoeksbureau Smart Profile hebben uitgevoerd. Daarnaast heeft Dutch iT-channel van iedere CloudLunch een videoverslag gemaakt dat altijd goed werd bekeken.”

Sales en Marketing

Thijs van Hofwegen is zeer tevreden over de samenwerking met Dutch IT channel: “Tijdens CloudLunch zijn we gericht op snel veranderende wereld van Cloud, onafhankelijk van leverancier, doelgroep of kennisniveau. Relevante informatie over de toekomst, de laatste ontwikkelingen, met iedere keer inspirerende en vernieuwde sprekers vanuit onder andere innovatie, technologie, marketing, sales en de arbeidsmarkt. We kijken uit op een nauwe samenwerking met Dutch IT-channel die de CloudLunch letterlijk goed in beeld brengen op haar platformen dutchitchannel.nl en executive-people.nl en de sociale media kanalen”

Save the date!

In het najaar van 2019 vinden er vier Cloudlunches in Bistro Belle plaats: Meldt je aan op www.cloudlunch.nl!

Lunch Vrijdag 23 augustus

Tijd: 12.00-14.30 uur

Lunchkosten: €29,50 per persoon

Lunch Vrijdag 27 september (Boottocht)

Tijd: 12.00-15.00 uur

Lunchkosten: € 37,50

Lunch Vrijdag 1 november

Tijds: 12.00-14.30 uur

Lunchkosten: € 29,50

BBQ en Borrel Woensdag 18 december

Tijd: 17.00-21.00 uur

Meld je nu aan op www.cloudlunch.nl

Terug naar nieuws overzicht
Cloud