Roundtable: Hoe krijgen we meer grip op zorgprojecten?

15-07-2019

Roundtable: Hoe krijgen we meer grip op zorgprojecten?
(24-09-2019)

Conoscenza organiseert op dinsdag 24 september voor een roundtable IT-managers, programmamanagers en IT-architecten uit de ziekenhuiswereld. In deze roundtable, mede mogelijk gemaakt door het Amphia Ziekenhuis, wisselt het bedrijf met u van gedachten over hoe we meer grip kunnen krijgen op projecten zonder dat de continuïteit van onze dienstverlening eronder leidt.

IT binnen de ziekenhuiszorg staat onder grote druk. Systemen mogen tegenwoordig niet meer uitvallen en dienen 24*7 in de lucht te zijn, wat veel vraagt aan beheer. Continuïteit en patiëntveiligheid staan voorop en vragen om systemen die up-to-date zijn. Daarbij voegen de stakeholders per jaar ook nog eens honderden innovatieprojecten toe aan de kalender (denk aan implementatie van VOSMOS, voedingsconcepten, mobility, UC e.d.).

Hierdoor ontstaat een continu spanningsveld tussen dagelijks beheer en het doorvoeren van innovaties en dat ook nog eens terwijl er maar beperkte middelen (resources, budget) beschikbaar zijn.

Datum en tijd

Dinsdag 24 september
12.00 – 17.00 uur (incl. lunch)

Locatie

Buitenplaats Amerongen

Aanmelden

Deze roundtable is exclusief voor IT-managers en programmamanagers van algemene Nederlandse ziekenhuizen. U kunt zich hier aanmelden voor deze roundtable.

Terug naar nieuws overzicht