HR Tech scale-up Talmundo sluit zich aan bij HR Nordic Group

12-07-2019 | door: Redactie

HR Tech scale-up Talmundo sluit zich aan bij HR Nordic Group

Talmundo, een Europese aanbieder van onboarding oplossingen voor nieuwe medewerkers, heeft aangekondigd dat het bedrijf zich heeft aangesloten bij de HR Nordic Group, welke wordt ondersteund door growth investor Verdane. Talmundo wordt hiermee de vierde recente overname van de groep na de toonaangevende Scandinavische spelers op het gebied van kandidaat-tracking software (ATS) HR Manager, Webcruiter en ReachMee.

Het resultaat, waardoor Talmundo een grotendeels onafhankelijk bedrijf zal blijven, helpt het bedrijf om haar financiële positie te versterken naarmate het blijft uitbreiden. Naast de groei van haar reeds gevestigde aanwezigheid in België, Nederland, Frankrijk en de UK, is Talmundo van plan om strategisch in de DACH-regio te investeren. Daarnaast worden extra investeringen gedaan om de productontwikkeling te versnellen, inclusief enterprise features, data analytics en Talmundo’s AI-gedreven onboarding chatbot, welke zij in 2018 als first-mover introduceerde.

Sinds de lancering in 2014 is Talmundo al snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van employee onboarding binnen Europa. Meer dan 150 werkgevers maken tegenwoordig gebruik van Talmundo’s onboarding oplossing, waaronder multinationals als Engie, Lufthansa, TUI en BNP Paribas. Meer dan 35.000 nieuwe medewerkers in heel Europa zijn officieel ingewerkt via hun platform.

Stijn de Groef, oprichter en CEO van Talmundo, die zelf een significant bedrag in de HR Nordic group heeft geïnvesteerd als onderdeel van de overeenkomst, blijft zijn dagelijkse functie als CEO voortzetten en zal ook het managementteam van de groep gaan versterken.

Terug naar nieuws overzicht