DXC Technology tekent contract met verzekeraar ASR

11-07-2019 | door: Witold Kepinski

DXC Technology tekent contract met verzekeraar ASR

DXC Technology, een end-to-end IT-dienstverlener, heeft een contract voor 20 jaar getekend met a.s.r., een van de drie grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Het contract zorgt voor continuïteit in de ontwikkeling en het onderhoud van kernapplicaties binnen a.s.r.’s keten voor collectieve inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Het contract omvat de volgende DXC-applicaties op het vlak van verzekeringen: Radience (polis-administratie) en ProductXpress (calculatie-engine). DXC levert een reeks diensten voor het onderhoud van deze applicaties, waaronder bedrijfsprocesanalyse, architectuur en ontwikkeling. Deze diensten worden geleverd vanuit Nederland, Canada en India.

DXC positioneert zich met deze langetermijn-verlenging, en met zijn sterke lokale aanwezigheid en consultancy-expertise voor de verzekeringsbranche, als een belangrijke speler in de Nederlandse verzekeringsmarkt zo zegt Coks Stoffer (foto), Algemeen Directeur Nederland bij DXC Technology: “Deze overeenkomst toont dat DXC Nederlandse verzekeraars weet te ondersteunen op het vlak van continuïteit en compliance—precies op die gebieden waar de grootste uitdagingen liggen. We zijn er trots op te worden gezien als een partner voor Nederlandse verzekeraars—in het leveren van branche-specifieke IT-oplossingen, en wanneer het erom gaat een strategische partner op IT-gebied te zijn en groei mogelijk te maken in digitale transformatie.”

Terug naar nieuws overzicht