Insight Higher Ground event

17-10-2019

Insight Higher Ground event

Technologie heeft een enorme impact op de manier waarop we leven, werken en zakendoen. De innovaties van vandaag de dag worden sneller gebruikt door het bedrijfsleven en de maatschappij. Organisaties die competitief willen blijven, moeten de technologische ontwikkelingen volgen en in staat zijn snel te veranderen. Er is grote druk om te innoveren, want tegenwoordig staat nieuwe technologie gelijk aan kostenbesparingen en ongekende zakelijke kansen. Veel bedrijven slagen er echter niet in om dit effectief te doen, omdat ze simpelweg niet weten hoe ze moeten beginnen.

Op 17 oktober 2019, nodigen wij IT-professionals van harte uit om een bezoek te brengen aan Higher Ground – From start to future. Niet alleen om ze kennis te laten maken met nieuwe technologische oplossingen, die de manier waarop we vandaag de dag connecten met onze klanten en medewerkers verbeteren, maar ze ook van ‘start to future’ inzicht geven in de stappen die ze moeten doorlopen om als organisatie te kunnen transformeren.

Onze uitgebreide agenda biedt IT-professionals een ideaal platform om te bespreken hoe technologie niet alleen de IT-afdeling kan ondersteunen, maar ook hoe het de business kan helpen om te transformeren in het digitale tijdperk.

Dit jaar kunt u kiezen uit vijf verschillende themagerelateerde IT-tours, waarbij u op basis van uw interesses van ‘start to future’ nieuwe manieren leert om zowel de klant- als werknemerservaring te verbeteren, effectief uw evoluerende personeel en werkplekuitdagingen te managen en innovatieve bedrijfsmodellen toe te passen die worden gecreëerd door digitale technologie.

Haal het meeste uit Higher Ground door niet alleen tijd te nemen om te leren en te ontdekken, maar ook om uw zakelijke uitdagingen te bespreken. Maak contact met uw collega's op onze Networking Ground en profiteer van de mogelijkheid om 1:1-sessies te boeken met experts van toonaangevende IT-leveranciers en de vele beschikbare IT Solutions Specialisten van Insight.

Aanmelden via e-mail.

Terug naar nieuws overzicht