Dienst Justitiële Inrichtingen gunt contracten aan zes partijen

05-07-2019 | door: Witold Kepinski

Dienst Justitiële Inrichtingen gunt contracten aan zes partijen

Dienst Justitiële Inrichtingen heeft nieuwe contracten aan zes partijen in Nederland gegund. Het gaat om een raamovereenkomst voor de inhuur van ict-professionals met een contractwaarde van maximaal 120 miljoen euro voor de komende vier jaar. Het nieuwe contract gaat op 15 augustus 2019 in.

Met 38 inrichtingen verspreid over het land en zo’n 13.000 medewerkers is DJI één van de grootste overheidsorganisaties van Nederland.

IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het werven, matchen en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten. En zorgt bovendien voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.

De andere geselecteerde leveranciers zijn Between, Seven Stars, KPN Consulting, Headfirst en Bergler (in samenwerking met Caesar en Pimarox).

De combinatie Bergler, Caesar en Pimarox is blij: “Weer een groot succes voor onze combinatie” zegt Rob Wessels van Bergler in een reactie op het goede nieuws. “DJI heeft zes partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-medewerkers tegen een marktconform tarief. Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen is het belangrijk dat leveranciers een hoge aanbiedingsbetrouwbaarheid garanderen. Wij zien deze samenwerking, gezien onze eerdere ervaringen, met het volste vertrouwen tegemoet."

Terug naar nieuws overzicht