Volvo Cars kiest voor Capgemini als partner in digitale transformatie

03-07-2019 | door: Witold Kepinski

Volvo Cars kiest voor Capgemini als partner in digitale transformatie

Capgemini heeft een driejarige Master Services Agreement getekend met Volvo Cars om zijn bedrijfsmodel digitaal te transformeren en zijn IT-landschap te moderniseren. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst zal Capgemini een breed scala aan transformatiediensten leveren, waaronder Product Orientation, DevOps en Cloud.

Capgemini is geselecteerd vanwege het vermogen om grote en complexe transformaties uit te voeren. Andere factoren die de doorslag gaven, zijn de wereldwijde expertise in zakelijke en IT-omgevingen plus de bewezen staat van dienst voor het leveren van digitale transformatieoplossingen aan internationale automerken.

“We zijn verheugd dat Volvo Cars ons heeft geselecteerd als een van hun belangrijkste partners in hun digitale transformatie. Deze overeenkomst combineert onze vaardigheden en expertise binnen de auto-industrie op wereldwijd en op lokaal niveau. We zien er naar uit om deze nieuwe stap samen met Volvo Cars te zetten“, aldus Anil Agarwal, President van de Scandinavische Business Unit van Capgemini.

SAP S/4HANA

Capgemini wordt een belangrijke leverancier van end-to-end SAP consultancy- en technologiediensten (waaronder nieuwe SAP S/4HANA -implementatieprojecten, applicatiebeheer en -ondersteuning, en infrastructuur/platformdiensten).

Capgemini zal ook diensten leveren op het gebied van bedrijfstransformatie, technologietransformatie, applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en -ondersteuning, projectdiensten, digitale productie, implementatie van pakketoplossingen, hosting, security service desk en ondersteuning op locatie.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie