Redactie - 02 juli 2019

VDL Groep kiest Visma Raet als HR software leverancier

VDL Groep kiest HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor de ruim 17.000 medewerkers te stroomlijnen. Visma | Raet rolt voor de wereldwijde organisatie een nieuwe HR-oplossing uit die managers en medewerkers de mogelijkheid geeft om met moderne tools eenvoudig hun HR te regelen.

Daarnaast wordt er specifiek voor de Nederlandse vestigingen van VDL Groep een nieuwe payroll-oplossing geïmplementeerd. Dankzij de implementatie van de nieuwe software geeft VDL Groep haar organisatie een impuls richting modern werkgeverschap zo meldt Visma.

VDL Groep wil ook op het gebied van HR een digitaliseringsslag maken. De keuze voor het leveren van de software is gevallen op Visma | Raet, mede doordat beide partijen van origine Nederlands zijn. De implementatie van de HR-software van Visma | Raet geeft het familiebedrijf de mogelijkheid om op internationaal niveau rapportages en processen te stroomlijnen. Hiermee verkrijgt VDL volgens Visma inzicht in alle ontwikkelingen rond medewerkers in alle 20 landen waar zij gevestigd is. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de in de oplossing van Visma | Raet geïntegreerde talent management modules van TalentSoft.