Dutch IT Channel B.V. versterkt met Executive-People

Dutch IT Channel B.V. versterkt met Executive-People

Dutch IT Channel B.V. versterkt met Executive-People

Dutch IT Channel B.V. versterkt met Executive-People

01-07-2019 | door: Redactie

Dutch IT Channel B.V. versterkt met Executive-People

Naast de bestaande platformen van Dutch IT Channel B.V. (www.dutchitchannel.nl  www.dutchconnect.nl en www.dutchitawards.nl) maakt vanaf 1 juli 2019 ook het platform www.executive-people.nl deel uit van Dutch IT Channel B.V (voorheen was dit een onderdeel van Pubish2Connect B.V.).

De twee zakelijke titels voor de IT-Business markt werken al lange tijd intensief samen, maar zijn nu daadwerkelijk in één bedrijf ondergebracht, aldus Rob de Kleijnen, directeur uitgever van Dutch IT Channel B.V. “De samenvoeging is een logisch gevolg van de snelle ontwikkelingen in de markt. Dagelijks nieuws is tegenwoordig op veel kanalen beschikbaar en wij onderscheiden ons met Executive-People steeds meer door de eindgebruikers te bedienen met eigen journalistieke rapportages, video’s van events in het binnen- en buitenland, interessante business cases en ronde tafel gesprekken met invloedrijke IT-beslissers.”

Eindgebruikers en IT-dienstverleners

Witold Kepinski hoofdredacteur en Director Content van Dutch IT Channel B.V: “Ik werk al jaren prettig samen met Publish2Connect, uitgever van Executive-People. Deze integratie is een lang gekoesterde wens van mij, omdat we met de toevoeging van een grote eindgebruikersdoelgroep echt vanuit één centraal punt de hele keten kunnen bedienen met onze content en events. Dit maakt het overzichtelijk en we kunnen onze resources beter en efficiënter inzetten. We blijven met hetzelfde en vertrouwde team werken en kunnen op deze manier onze lezers, bezoekers en partners nog beter bedienen met unieke content en diensten.”

Gartner

Kepinski zegt verder dat Dutch IT-channel steeds meer events organiseert voor de Nederlandse ICT-branche: “Er is sprake van een sterke groei van onze events, waarbij wij de eindgebruiker in direct contact brengen met de industrie, zoals IT-leveranciers en IT-dienstverleners. Dit is niet alleen van toepassing op de C-Level events die wij al vele jaren organiseren rond Gartner Symposium/ITXpo in Barcelona. Zo hebben we recent weer The Future of Business Technology in het Omniversum te Den Haag georganiseerd. Op deze tweede uitverkochte editie waren inspirerende sessies over innovatie trends en kansen van toonaangevende sprekers voor een publiek van eindgebruikers en industrie. Verder zijn wij jaarlijks aanwezig om de Nederlandse eindgebruikers te verbinden op het Mobile World Congress (MWC). Tevens organiseren we door het jaar heen met regelmaat Round Tables voor IT-beslissers op het C-level niveau, leveranciers en IT-dienstverleners in zowel Nederland als België.”

Digital Workplace

Een nieuw, gezamenlijk project van Dutch IT-channel en Executive-People is ‘The Digital Workplace 2019’. Kepinski: “Dit is een project waarbij wij, vanuit een onderzoek dat we voor de tweede keer uitvoeren in samenwerking met Smart Profile, naast de resultaten van het onderzoek, ook veel relevante content publiceren. Dit doen we zowel online, als in print. Het project wordt afgesloten met het event The Digital Workplace Day 2019’ op 26 september in de 3D Makers Zone te Haarlem. Hier worden ook weer ruim 200 eindgebruikers verwacht om zich te laten inspireren en kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in de markt.”

Toekomst

Rob de Kleijnen: “Door onze toonaangevende positie met Dutch IT-channel binnen de industrie, kunnen wij door de samenvoeging van het platform Executive-People met Dutch IT-channel onze lezers en partners in de toekomst nog beter bedienen. We zullen verdere integratie vooral gebruiken om nog meer direct contact te leggen tussen leverancier, reseller, distributeur en eindgebruikers.”

Terug naar nieuws overzicht