Witold Kepinski - 30 juni 2019

Nieuwe klantgerichte visie voor Oracle Analytics

Nieuwe klantgerichte visie voor Oracle Analytics image

Oracle lanceert een nieuwe klantgerichte visie voor Oracle Analytics. Met Oracle data-platform en bedrijfstoepassingen, is Oracle Analytics gepositioneerd om gegevens, analyses en applicaties te verbinden, en tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke gebruikers, analisten en IT zo meldt de Californische vendor.

Oracle Analytics stelt klanten in staat om self-service self-service-mogelijkheden voor gegevensverwerking, visualisatie, bedrijfsrapportage, augmented analyse en natuurlijke taalverwerking (NLP) te ontwikkelen.

Oracle Analytics biedt:

Eén aanbod: Oracle Analytics. Vereenvoudigd productaanbod en duidelijke richting door 18+ producten tot één merk te rationaliseren.

Aangedreven door het Autonomous Data Warehouse en Machine Learning: aantonen van de toonaangevende applicatieanalyses in de branche gebouwd op het Autonomous Data Warehouse en mogelijk gemaakt door Oracle Analytics Cloud.

Brede Enterprise-acceptatie mogelijk maken : betaalbare prijzen per gebruiker voor zakelijke afdelingsgebruikers plus prijzen per CPU voor brede ondernemingsschaal.

Dashboards

De analysemogelijkheden van Oracle zijn beschikbaar in de cloud via Oracle Analytics Cloud, op locatie via Oracle Analytics Server en binnen applicaties via Oracle Analytics voor Oracle Cloud Applications. Deze oplossingen maken gebruik van de bestaande analysemogelijkheden van Oracle en voegen nieuwe functies toe, waaronder augmented analytics en NLP, die zijn ingebed in het platform. Bovendien biedt Oracle Analytics nu een geïntegreerde gebruikerservaring voor zelfontspannende gegevensontdekking en rapportage en dashboards, waardoor moeiteloos toegang wordt geboden tot inzichten die kunnen worden gebruikt in de cloud, op de desktop en mobiel.

Oracle Analytics Cloud

De Oracle Analytics Cloud, die het eerst is gebouwd voor de cloud, vormt het middelpunt van Oracle Analytics. Oracle Analytics Cloud stelt zakelijke gebruikers in staat om zelfregulerende analytische mogelijkheden te beheren voor gegevensvoorbereiding, visualisatie, uitgebreide analyse en verwerking van natuurlijke taal. Oracle Analytics Cloud's gereguleerde zelfbedieningservaring stelt Oracle Analytics-gebruikers in bedrijven overal ter wereld in staat om snellere inzichten te genereren en bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Oracle Analytics Server

Oracle Analytics Server zal alle Oracle's BI-aanbod op locatie omvatten, concurrerende waarde leveren aan duizenden bestaande klanten, en klanten in sterk gereguleerde sectoren of met multi-cloud-architecturen in staat stellen om de nieuwste analytische mogelijkheden op hun eigen voorwaarden te ervaren en tegelijkertijd te zorgen voor een gemakkelijk pad naar de cloud.

Oracle Analytics voor Oracle Cloud Applications

Oracle Analytics voor Oracle Cloud Applications zal worden gebouwd op Oracle Analytics Cloud en wordt mogelijk gemaakt door Oracle Autonomous Data Warehouse. Dit brengt gepersonaliseerde applicatieanalyses, benchmarks en voorspellende inzichten voor machinaal leren aan zakelijke gebruikers, functies en processen.