True-Kare stelt Edwin Bijl aan als Business Consultant

27-06-2019 | door: Redactie

True-Kare stelt Edwin Bijl aan als Business Consultant

True-Kare, actief als Telecare- en Telehealth-provider in veel Europese landen, heeft Edwin Bijl (foto) geselecteerd als Business Consultant voor het aanbieden van digitale telezorgoplossingen voor professioneel en huishoudelijk gebruik in België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux).

True-Kare is opgericht in 2009 en biedt complete, veilige en kwaliteitszekere systemen voor ouderen, professionele zorgverleners, zelfstandigen en zorginstellingen. Van Telecare tot Telehealth ondersteunen de producten en services van True-Kare gebruikers, personeel en nabestaanden in hun routines, met focus op het optimaliseren van de kwaliteit van leven door middel van de nieuwste Assisted Living Technologie.

Carlos Azevedo, CEO van True-Kare, zegt: "In het afgelopen decennium hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in zorgoplossingen, waarbij we kwetsbare mensen verbinden met het gebruik van slimme technologie. De behoefte aan digitale zorgoplossingen groeit snel in landen zoals de BeNeLux, waar veiligheid, bescherming, onafhankelijkheid en vrijheid van ouderen en kwetsbare mensen een centrale rol spelen." Carlos vervolgt: " Ik ben er erg trots op Edwin Bijl als Business Consultand te hebben daar zijn focus en kennis van de doelen van de Verenigde Naties Sustainable Development Goals (SDG´s) grote waarde heeft voor onze klanten, omdat we de waarde van menselijkheid terugbrengen in de samenleving."

Gelukkig is de gemiddelde levensverwachting in westerse landen toegenomen, wat betekent dat meer mensen langer leven. Bij True-Kare ontwikkelen we voortdurend oplossingen om niet alleen ouderen en kwetsbare mensen, maar ook professionele zorgverleners te helpen. We streven ernaar elke oplossing passend te maken voor ieders behoefte en om de dienstverlening te verbeteren met als doel stedelijke uitdagingen binnen de Sustainable Development Goals (SDG's) voor de gebruikers te ondersteunen.

Edwin Bijl, True-Kare Business Consultant voor BeNeLux:: "Ik geloof sterk in vermenselijken van technologie dat effectief interactie met mensen heeft en een verschil voor de inwoners kan genereren. "(...) "door middel van nieuwe, slimme zorgtechnologieën kunnen we het welzijn van onze ouderen en kwetsbaren vergroten, de zorgverleners ontzorgen en tegelijkertijd de kosten voor verzekeringsmaatschappijen verlagen."

Terug naar nieuws overzicht