Witold Kepinski - 24 juni 2019

Accenture neemt security specialist Deja vu over

Accenture neemt security specialist Deja vu over image

Accenture kondigt de overname aan van Deja vu Security, een niet-beursgenoteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in beveiligingsontwerp en testen van enterprise-softwareplatforms en internet of things (IoT) -technologieƫn.

Het bedrijf uit de regio Seattle is onderdeel geworden van het Cyber Defense-aanbod van Accenture Security. Financiƫle voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Deja vu Security, dat een aantal van 's werelds grootste technologiebedrijven bedient, biedt een volledige reeks beveiligingsdiensten die zijn ontworpen om bedrijfsapplicaties te versterken en de cyber-veerkracht te vergroten door beveiliging te integreren in de levenscyclus van productontwikkeling.

Opgericht in 2011, biedt Deja vu Security Accenture een grondige expertise in de technieken, hulpmiddelen en methoden voor het beveiligen van aangesloten apparaten en IoT-netwerken.

De acquisitie van Deja vu Security bouwt voort op de toezegging van Accenture Security om te investeren in en te innoveren op de volgende generatie cybersecurity-oplossingen om de activiteiten van klanten van begin tot eind te beschermen.