Innoleaps neemt technologiescoutingplatform FuelUp over

24-06-2019 | door: Redactie

Innoleaps neemt technologiescoutingplatform FuelUp over

Innoleaps, het zusterbedrijf van Startupbootcamp, is de nieuwe eigenaar van FuelUp, een search engine en database met meer dan 500.000 startups. FuelUp nam in 2013 deel aan Startupbootcamp Amsterdam en groeide daarna uit tot een belangrijke bron voor grote ondernemingen die willen samenwerken met startups.

De database van FuelUp is zelflerend en continu actueel en wordt onder meer gebruikt door AkzoNobel, BASF, Bridgestone, DSM, Heineken, Philips, PVH Europe, Vodafone en Statoil. FuelUp is een strategische partner van PWC.

Met de overname van FuelUp gaat Innoleaps haar samenwerkingsprogramma’s voor corporates en startups verbeteren en haar dienstverlening op het gebied van technologiescouting naar een hoger plan brengen. Innoleaps zal FuelUp integreren en onmiddellijk aan haar klanten aanbieden.

Patrick de Zeeuw, CEO van Startupbootcamp en Innoleaps: “Onze activiteiten zijn steeds meer platformgericht. Dit is een belangrijke stap in onze eigen digitalisering waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.''

Chris Dijk, Founder van FuelUp: “De activiteiten van Startupbootcamp en Innoleaps sluiten naadloos bij ons aan. Dat betekent dat FuelUp nog harder zal kunnen groeien.“

Terug naar nieuws overzicht