Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
19-06-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

HPE business update met SLTN CEO Eugene Tuijnman

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet live verslag van het HPE Discover 2019 event in Las Vegas. Hierbij sprak Witold Kepinski ter plekke in een video update met SLTN ceo Eugene Tuijnman over de nieuwe aankondigingen van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

HPE wil met zijn toepassingen en diensten zijn partners en klanten helpen relevant te blijven in een concurrerende markt, zoals met Intelligent Storage management oplossingen met HPE Infosight AI predictive analytics.

Verder is er tijdens HPE Discover veel aandacht voor de business voordelen van edge compute en netwerken, as-a-services mogelijkheden van HPE Greenlake en cloud toepassingen.

Tevens wordt de HPE intelligent composable cloud tijdens het event belicht met toepassingen van HPE OneView, Infosight, Plexxi (voor het koppelen van applicaties) en BlueData .

Eveneens worden de voordelen belicht van hyperconverged infrastructure (hci) met technologie van Simmplivity maar ook de recente samenwerking met hci aanbieder Nutanix. Ook ProLiant Volume Compute en HPE Customer Choice krijgen aandacht waarmee partners mee kunnen groeien.

Terug naar video overzicht