HPE lanceert Nimble Storage dHCI met hyperconverged infrastructure

HPE lanceert Nimble Storage dHCI met hyperconverged infrastructure

19-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE lanceert Nimble Storage dHCI met hyperconverged infrastructure

Voor organisaties met veeleisende toepassingen, zoals bedrijfskritieke database- en datawarehouse-applicaties, introduceert HPE de Nimble Storage dHCI, een platform met hyperconverged infrastructure (dHCI) dat de eenvoud van hyperconverged combineert met de flexibiliteit van een geconvergeerd systeem.

De nieuwe oplossing integreert hyperconverged control met de zelfsturende ervaring van HPE Nimble Storage en de HPE ProLiant server.

HPE Nimble Storage dHCI vereenvoudigt volgens de leverancier het VM-beheer radicaal met de flexibiliteit om onafhankelijk computing en opslag te schalen, en een veerkrachtige architectuur die 99.9999% beschikbaarheid van gegevens en sub-milliseconden van latency levert.

HPE InfoSight AI toepassingen ondersteunen HPE Nimble Storage dHCI waardoor er een intelligent platform beschikvaar is waarmee bedrijven sneller apps kunnen implementeren, veeleisende apps kunnen ondersteunen en tijd en middelen kunnen optimaliseren aldus HPE.

Er zijn verschillende verbeteringen voor edge- en remote office-gebruik in HPE SimpliVity, waaronder:

Het nieuwe HPE SimpliVity 325-model dat ideaal is voor externe kantoren of locaties met beperkte ruimte en biedt een zeer compacte, schaalbare 1U-behuizing met een AMD EPYC CPU-processor en flash-opslag

Het nieuwe HPE SimpliVity 380 storage geoptimaliseerde knooppunt dat lange termijn opslag biedt, met een systeem met grote capaciteit om kopie├źn van multi-site HPE SimpliVity-implementaties centraal te aggregeren

Geautomatiseerde configuratie van Aruba switches tijdens de implementatie van nieuwe HPE SimpliVity HCI-knooppunten

Terug naar nieuws overzicht