HPE integreert zijn InfoSight AI toepassingen in SimpliVity

19-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE integreert zijn InfoSight AI toepassingen in SimpliVity

Naast het bieden van de mogelijkheid om hun keuze aan HPE fysieke opslag of VMware vSAN software gedefinieerde opslag te implementeren, ondersteunt HPE's configureerbare portfolio nu HPE SimpliVity hyperconverged infrastructure (HCI). Met HPE SimpliVity kunnen klanten een pool van HCI-knooppunten alleen of naast andere opslag inzetten, profiterend van de altijd aanwezige deduplicatie en compressie van HPE SimpliVity die de capaciteit en bandbreedte-efficiëntie stimuleert, en ingebouwde back-up / herstel en noodherstel. HPE integreert verder HPE InfoSight AI toepassingen in HPE SimpliVity.

HPE SimpliVity is het hyperconverged infrastructuur platform voor datacenter virtualisatie en workloads voor edge computing. Heden verbetert HPE zijn eerste HPE SimpliVity HCI-aanbod en breidt het een hyperconverged ervaring uit naar een geconvergeerde architectuur.

InfoSight AI

HPE integreert zijn InfoSight AI toepassingen in HPE SimpliVity om het beheer van virtuele machines te vereenvoudigen en IT-personeel te bevrijden om zich op innovatie te concentreren. HPE SimpliVity en HPE InfoSight, een geavanceerde AI voor infrastructuur van de branche, bieden klanten wereldwijd inzicht in gedetailleerd systeem, prestaties en capaciteitsbenutting, waardoor voorspellende gegevensanalyses en aanbevelingen voor systeem- en prestatie-optimalisatie mogelijk zijn.

De aankondiging volgt verschillende verbeteringen voor edge- en remote office-gebruik in HPE SimpliVity , waaronder:

Het nieuwe HPE SimpliVity 325- model dat ideaal is voor externe kantoren of locaties met beperkte ruimte en biedt een zeer compacte, schaalbare 1U-behuizing met een AMD EPYC CPU-processor en flash-opslag.

Het nieuwe HPE SimpliVity 380-opslaggeoptimaliseerde knooppunt dat lange termijn opslag biedt, met een systeem met grote capaciteit om kopieën van multi-site HPE SimpliVity-implementaties centraal te aggregeren

Geautomatiseerde configuratie van Aruba-switches tijdens de implementatie van nieuwe HPE SimpliVity HCI-knooppunten

Terug naar nieuws overzicht