Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2019

Intermax viert 25ste verjaardag met hoofdsponsorschap en deelname Run4Daniel

Intermax viert 25ste verjaardag met hoofdsponsorschap en deelname Run4Daniel image

Cloudsourcingbedrijf Intermax viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Om dit te vieren is Intermax dit jaar hoofdsponsor van de Run4Daniel van het Daniel den Hoed Fonds. Klanten en werknemers worden aangemoedigd om mee te doen met het hardloop- en wandelevenement om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Intermax is een service provider die zich inzet om klanten in onder meer de zorg, publieke sector, financiële wereld een strategie te ontwikkeling en de kennis te vergaren om een overstap naar de cloud te maken. Intermax zet hierbij in op de beleving van eindgebruikers. Intermax heeft op dit moment twee vestigingen in Rotterdam. In juli breidt het bedrijf uit met een nieuw kantoor in Zwolle.

Ludo Baauw, oprichter en CEO van Intermax: "We zijn natuurlijk supertrots op ons 25-jarig bestaan. Al bijna een kwart eeuw zetten we ons dag in, dag uit honderd procent in voor onze klanten. Een groot feest was een logische stap geweest, maar wij doen liever iets met impact. Vandaar ook onze keuze om mee te doen met de Run4Daniel in onze eigen stad, Rotterdam. We nemen voor zowel werknemers als klanten het inschrijfgeld voor onze rekening en na afloop is er een barbecue."