Ernst de Vink is de nieuwe Division Director van Modis

17-06-2019 | door: Witold Kepinski

Ernst de Vink is de nieuwe Division Director van Modis

Ernst de Vink is de nieuwe Division Director van Modis. De Vink is sinds 2006 werkzaam binnen de Adecco Group Nederland (o.a. Adecco, Spring Professional, Modis, Badenoch + Clark).

De Vink vervulde diverse functies waaronder die van Branch Manager en Business Development Manager. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de marktpositie bij strategische accounts in de sectoren Industrie en Logistiek voor de Adecco Group breed. Na drie jaar maakte hij de stap naar Professional Staffing bij het label Spring Professional. Hier was hij afgelopen vier jaar actief als Head of Sales & Marketing.

Verankering van Modis
Vanaf 1 maart is Ernst actief als Division Director voor Modis IT, Life Sciences en Engineering binnen de hightech sector. In deze rol stuurt hij een aantal teams aan met recruitment, talentmanagement en sales als primaire aandachtsgebieden. De Vink: "Het is gaaf om onderdeel uit te maken van Modis als internationaal marktleider in Consulting. Modis zet vooruitstrevende stappen op het gebied van consulting, services en internationaal recruitment. Hiernaar is veel vraag in de markt en met ons uitgebreide pallet aan services kunnen we slimme connecties maken tussen de behoeften van onze opdrachtgevers en onze consultants. Ik kijk ernaar uit om samen met de teams Modis organisch te laten groeien en de positionering van het merkt verder te verankeren in de markt.”

De toekomst
De Vink vervolgt: "De stap naar Professional Staffing maakte ik bewust, voornamelijk omdat ik zag dat hier de toekomst lag voor de organisatie." In de afgelopen vier jaar was De Vink verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van nieuwe services evenals alle marketingactiviteiten voor Spring Professional, waaronder de rebranding van Ajilon Young Professionals naar Spring Professional. Tevens heeft hij in die periode succesvol binnen twee nieuwe vakgebieden traineeships opgestart en vier businessunits aangestuurd gericht op Engineering, IT, Finance & Sales.

Terug naar nieuws overzicht