Pamela Maynard wordt CEO van Avanade

14-06-2019 | door: Witold Kepinski

Pamela Maynard wordt CEO van Avanade

Pamela Maynard wordt CEO van Avanade. De raad van bestuur van Avanade heeft Pamela Maynard, momenteel Avanades president van Product and Innovation, benoemd om Warby als CEO op te volgen.

Pamela Maynard was eerder verantwoordelijk voor de strategie achter Avanade's wereldwijde aanbod en dienstverlening. In deze functie had ze de leiding over Modern Workplace, Business Applications, Applications & Infrastructure, and Data & AI businesses; de innovatie, incubatie en ontwikkeling van nieuw aanbod, Avanade's Advisory Services en de deliveryorganisatie van het bedrijf.

Hiervoor was ze als President van Avanade Europe verantwoordelijk voor de strategie en bedrijfsvoering in 13 Europese regio's. Ze is ook General Manager van Avanade UK geweest.

Vóór Avanade werkte ze bij Capgemini, aan het hoofd van Accelerated Development Centres & IT performance voor internationale klanten. Dáárvoor hield zij zich bij Ernst & Young bezig met IT-strategie en programmamanagement, en werkte ze als consultant bij Oracle.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud