VMware neemt Avi Networks over
13-06-2019 | door: Witold Kepinski

VMware neemt Avi Networks over

VMware neemt Avi Networks over met als doel partners en klanten software gedefinieerde application delivery controllers (adc) services te leveren. Avi Networks biedt public cloud gebaseerde flexibiliteit voor applicatie diensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepgaande applicatie analyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud.

Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen.

Application Delivery Controllers

Avi Networks is opgericht in 2012 en biedt volgens VMware een software gedefinieerde ADC-architectuur die volledig gedistribueerd, automatisch schaalbaar en intrinsiek veiliger is, met realtime analyses voor moderne applicaties die worden uitgevoerd in VM's, containers of bare metal in datacenters en clouds. Het Avi Platform maakt elastische taakverdeling, applicatieacceleratie en beveiligingsservices mogelijk in combinatie met gecentraliseerd beheer en orkestratie voor consistent beleid en operaties.

API en Cloud

Avi Networks ADC vereist geen aanpassingen in apparatuur en kan het on-premises worden gebruikt, in public clouds of als een service, waardoor nieuwe flexibiliteit en een snellere tijd tot waarde tegen lagere kosten mogelijk is. Het AVI platform is gebaseerd op REST-API's en -plug-ins en is volledig geautomatiseerd en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met CI / CD-pijpleidingen voor de levering van toepassingen.

Met ondersteuning voor meerdere clouds en platforms zoals AWS, Azure, Google Cloud Platform (GCP), OpenStack en VMware, wordt Avi door veel bedrijven over de hele wereld gebruikt, waaronder Deutsche Bank, Adobe, Swisslos, EBSCO, ZOLL Data, Telegraph Media Group en de University of Leipzig.

Network en Services

Na de overname zullen de VMware en Avi Networks teams samenwerken om de VMware Virtual Cloud Network visie te verbeteren en volledige stack L2-7-services ontwikkelen en tevens public cloud ervaring voor on-premises omgevingen te leveren.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud