Microsoft AI Builder voor low code Power Platform

13-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft AI Builder voor low code Power Platform

Microsoft  heeft meer Artificial Intelligence toegevoegd aan zijn Power Platform zo meldt het bedrijf in een blog. Het Power Platform is een low code platform waarmee organisaties gegevens kunnen analyseren, hierop kunnen reageren via applicaties en bedrijfsprocessen kunnen automatiseren. Hiermee kan iedereen, van de professionele ontwikkelaar tot de frontl office medewerker, deelnemen aan het verbeteren van bedrijfsresultaten door apps te bouwen zo meldt Microsoft.

Microsoft introduceert AI Builder, een low-engine kunstmatige intelligentiep latform dat het  Power Platform ondersteuntHet zal beschikbaar zijn voor consumptie op gegevens die al bestaan in de Common Data Service (CDS), de datastore voor enterprise-kwaliteit die is opgenomen in het Power Platform. AI Builder is het platform voor het bieden van een low-code gebruikerservaring voor elke ontwikkelaar om hun PowerApps en flows te maken en aan te passen.

De gebruuker toegang tot AI Builder via het navigatievenster in de PowerApps Studio of Microsoft Flow-website. De eenvoudige, wizardachtige ervaring is op maat gemaakt om elke ontwikkelaar in staat te stellen zich aan te passen aan de essentie van het Power Platform. De gebruiker kan toegang krijgen tot al zijn of haar AI-modellen in een enkel paneel op het tabblad 'Modellen' van de AI Builder en belangrijke informatie over elk model vooraf in tabelvorm geven.

Als de gebruiker op een bepaald model klikt, gaat die naar de detailpagina, waar andere belangrijke informatie en acties beschikbaar worden gesteld aan de gebruiker. De gebruiker kan acties uitvoeren, zoals het model publiceren en testen, de effectiviteit van het model en het gewicht van gegevens bekijken die hieraan bijdragen of andere aanbevolen acties bekijken op de detailpagina.

Lees meer details op de Microsoft blog.

Terug naar nieuws overzicht