AWS lanceert ISV Workload Migration Program

13-06-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

AWS lanceert ISV Workload Migration Program

Amazon Web Services (AWS) lanceert voor zijn partners het ISV Workload Migration Program zo meldt het bedrijf op zijn site.

Of het nu gaat om het eerste cloudproject van een organisatie of om een onderdeel van een groter transformatie-initiatief, de migratie van de ISV-taken (Independent Software Vendor) van on-premises datacenters naar AWS vereist aanzienlijke domeinexpertise bij planning, uitvoering en optimalisatie, aldus AWS. Dergelijke migraties vereisen inzicht in de afhankelijkheden van de workloads, aanpassingen van toepassingen en AWS-implementatiemogelijkheden.

Om deze uitdaging aan te gaan, zijn is AWS verheugd om het AWS ISV Workload Migration Program (WMP) te introduceren. Het programma helpt klanten bij het migreren van ISV-workloads naar AWS om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en hun cloud-reis te versnellen aldus de hyperscaler.

Partners

AWS ISV WMP werkt samen met AWS Partner Network (APN) Technology Partners en hun APN Consulting Partner-community's om een ??prescriptief en herhaalbaar migratieproces voor hun AWS-aanbod te maken, ongeacht of het wordt geïmplementeerd als Software-as-a-Service (SaaS), Bring Your Own Licentie (BYOL) of een beheerde service. Het programma staat open voor Select, Advanced en Premier tier APN Partners en biedt technische ondersteuning, migratiefinanciering om kosten te compenseren en go-to-market-ondersteuning.

Workloads

Met de doelen van het stroomlijnen van migratie en het verlagen van de kosten van het migreren van ISV-workloads voor de klant, brengt dit programma APN Partners en AWS op één lijn om het succes van de cloudreis van AWS klanten te ondersteunen. Met AWS ISV WMP stimuleren en leveren APN-partners ISV-workloads migraties, waardoor hun cloud-praktijken en klantensucces op AWS worden verbeterd, aldus de cloud gigant.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud