AWS kondigt algemene beschikbaarheid van Amazon Personalize aan

13-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS kondigt algemene beschikbaarheid van Amazon Personalize aan

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid van Amazone Personalise aan die dezelfde machine-learning technologie gebruikt als door Amazon.com.

AWS klanten kunnen deze toepassing  gebruiken in hun applicaties - zonder dat machine-learning ervaring vereist is. Amazon Personalize maakt het volgens AWS eenvoudig om applicaties te ontwikkelen met een breed scala aan personalisatie use cases, inclusief specifieke productaanbevelingen, geïndividualiseerde zoekresultaten en aangepaste direct marketing. 

Amazon Personalize is een volledig beheerde service die persoonlijke modellen voor het leren van privémachines traint, afstemt en inzet. Amazon personaliseert de benodigde infrastructuur en beheert de volledige machineleerpijplijn, inclusief de verwerking van de gegevens, het identificeren van functies, het selecteren van algoritmen en het trainen, optimaliseren en hosten van de resultaten. 

Klanten ontvangen resultaten via een Application Programming Interface (API) en betalen alleen voor wat ze gebruiken, zonder minimumvergoedingen of vooruitbetalingen. 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud