Progress congres over trends in enterprise applicatie development

12-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Progress congres over trends in enterprise applicatie development
(20-06-2019)

Progress, leverancier van technologieën voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, kondigt een nieuw event aan: ‘Accelerate Enterprise, Web & Mobile Development’. Dit evenement vindt plaats op donderdag 20 juni in De Koepel in Breda. Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

Het event brengt decision-makers uit de technologiesector en softwareprofessionals samen om de laatste trends te bespreken in het bouwen van missiekritische mobiele, web- en high productivity-applicaties. Deelnemers maken tijdens praktische sessies kennis met de voordelen van high productivity-applicatieontwikkelplatformen en hoe deze technologie kan worden geïmplementeerd binnen hun organisatie om de omzet te verhogen.

Progress-klanten en partners, waaronder het Centraal Orgaan voor de opvang van Asielzoekers (COA), laten zien hoe zij Progress-technologieën hebben ingezet om high performance cross-platform-apps te ontwikkelen die voor naadloze digitale ervaringen zorgen. Executives van Progress, waaronder Mark Troester, VP Strategy, Dan Wilson, Senior Product Marketing Manager en Stephan Leferink, GM Progress Benelux zullen eveneens spreken over de toekomst van AI-gedreven ontwikkelingsinitiatieven.

“Dit evenement is een mooie kans voor technologieprofessionals om samen te komen en uit eerste hand te horen hoe zij nog sneller aan de slag kunnen gaan met het ontwikkelen van rijke, goed presterende apps”, zegt Stephan Leferink, General Manager bij Progress Benelux. “De klant van vandaag verwacht snelheid en naadloze digitale ervaringen. Ze willen 24/7 in gesprek kunnen gaan met organisaties en op nieuwe manieren content consumeren. Bedrijven moeten de juiste technologieën aanwenden om deze verwachtingen tegemoet te komen en resultaat te behalen.”

Voor de volledige agenda van het event en om te registreren kan je hier terecht: www.progress.com/events/appdev_breda

Terug naar nieuws overzicht