Witold Kepinski - 08 juni 2019

OrangeNXT is Microsoft Country Partner van het jaar

OrangeNXT is Microsoft Country Partner van het jaar image

Microsoft Nederland heeft bekend gemaakt dat OrangeNXT uit duizenden partners gekozen is als “Country Partner van het jaar 2019”. 

OrangeNXT Eindhoven, is spin-off van ICT Group en heeft als focus om klanten succesvol maken door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, apparaten en data. Microsoft benadrukt in haar berichtgeving dat OrangeNXT zich onderscheidt door haar expertise en zeer uitgebreide kennis van operationele technologie te combineren met de specifieke vraag van iedere klant.

OrangeNXT zegt zelf state-of-the-art oplossingen te leveren om haar klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Hierbij combineert OrangeNXT haar kennis en de kennis van ICT Group in relevante domeinen zoals: Operationele Technology (OT) Industriële IoT, Artificiële Intelligentie, Machine Learning en automatisering van mobiele gebruikers. OrangeNXT levert Software as a Service gebaseerd op Microsoft Azure.

John Koot, Director Alliances: “We zijn ontzettend trots op het feit dat Microsoft OrangeNXT heeft gekozen als “Country Partner van het jaar 2019”. Onze kracht ligt in het feit dat wij onze klanten kunnen helpen hun bedrijf digitaal te transformeren. Bij OrangeNXT streven wij er altijd naar ultieme klanttevredenheid. Dit bereiken wij door zeer intensief met hen samen te werken. Wij worden hierbij op het gebied van co-creatie, verkoop en marketing ondersteund door Microsoft. De toekenning van deze prijs bevestigt ons dat wij op de goede weg zijn.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024