Cisco AppDynamics biedt technologie partners integratie programma

06-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco AppDynamics biedt technologie partners integratie programma

Cisco introduceert voor zijn applicatie monitoring app AppDynamics een nieuw technologie partner programma dat partners en klanten helpt hen te koppelen aan de juiste zichtbaarheidstools. Cisco kocht AppDynamics in 2017 voor 3,7 miljard dollar.

AppDynamics biedt een cloud applicatie en business monitoring platform. Het Application Performance Intelligence Platform van AppDynamics biedt een 'disruptive' technologie, die niet alleen real-time monitoring en bemiddeling mogelijk maakt, maar ook de impact van de performance op zakelijk niveau kan laten zien. AppDynamics monitort onder andere mobiele apps en websites met als doel bugs snel te ontdekken en herstellen.

Het AppDynamics technologie partner programma bestaat uit een ecosysteem van technologie bedrijven die hun toepassingen integreren met zichtbaarheidstools van AppDynamics. Zo krijgen gebruikers meer inzicht op hun applicaties, netwerk en infrastructuur, database, containers, automation software, hardware en ticketingsystemen.

Technologie partners die meedoen zijn onder andere in alfabetische volgorde: Apica, BigPanda, Evolven, Harness, Moogsoft, PagerDuty, Turbonomic, Virtual Instruments en xMatters.

AI

Een betere inzicht met AppDynamics en andere toepassingen biedt IT-afdelingen inzicht hun netwerken te optimaliseren en problemen sneller op te lossen, soms zonder handmatige interventie, dankzij technologieën zoals Artificial Intelligence (AI).

Monitoring Services

Cisco tweakte eerder zijn AppDynamics met meer monitoring services samen met productverbeteringen. De nieuwe functies maken deel uit van het AppDynamics Central Nervous System voor IT en biedt volledige zichtbaarheid over de gehele applicatie-, infrastructuur- en netwerkomgeving.

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Security