HP en Xerox breiden printing business partnerschap uit
06-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HP en Xerox breiden printing business partnerschap uit

HP en Xerox hebben recent hun printing business partnerschap uitgebreid. Het nieuwe arrangement betekent dat Xerox een aantal HP A4 en A3 printing producten op instapniveau gaat gebruiken, waarvan de meeste op de ConnectKey software van Xerox worden uitgevoerd. Deze printers zullen voornamelijk gebaseerd zijn op de laserprinttechnologie die HP in 2017 van Samsung heeft overgenomen. 

De bedrijven zijn ook overeengekomen om in de VS samen te werken in de devices as a services markt, waarbij Xerox een Device-as-a-Service-specialist wordt in HP's Partner First-programma.

DaaS

HP's Device-as-a-Service (DaaS) aanbod biedt beheerde devices in combinatie met de HP TechPulse software voor proactieve identificatie van problemen, zoals een dreigende lege batterij of een defect op de harde schijf. Xerox verkoopt HP pc's, displays en accessoires via het DaaS programma.

LaserJet

Eerder maakten de HP LaserJet reeks printers al gebruik van de componenten van Canon, die op hun beurt de door Xerox ontwikkelde technologie gebruiken.

"Deze overeenkomst is een uitbreiding van onze bestaande relatie en creëert voor HP op meerdere belangrijke gebieden extra kansen", zegt Enrique Lores, president, imaging en printing van HP.

"Deze aankondiging breidt ons portfolio van producten, software en services uit, breidt het bereik van DocuShare Flex uit, verhoogt de productiviteit in onze tonerfaciliteiten, versterkt de positie van ConnectKey in onze printerfamilie en maakt ons een formidabele speler in de IT Solutions-business, vooral met de kleine tot middelgrote bedrijven die we zo goed kennen", aldus Steve Bandrowczak, COO van Xerox.

Terug naar nieuws overzicht